Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Wizz Air a transportat 2,7 milioane pasageri din şi spre România, în 2011

Cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România, Wizz Air a anunţat pe 5 ianuarie 2012 că, în 2011, compania a transportat cu 29% mai mulţi pasageri din şi spre România, şi anume 2,7 milioane de pasageri. Wizz Air are 337 de angajaţi în România, iar numărul de locuri de muncă create indirect în infrastructură şi industria serviciilor este estimat la 2.700.

air

Compania, care este şi cea mai mare linie aeriană low fare - low cost din Europa Centrală şi de Est, a transportat în 2011 peste 11 milioane pasageri, reprezentând o creştere anulă de 15%. Gradul mediu de ocupare al aeronavelor Wizz Air în 2011 a fost de peste 84%.
“În ciuda provocărilor mediului macro-economic, creşterea înregistrată de Wizz Air a fost una dintre cele mai mari din industria aeriană europeană. 2011 a fost un an important pentru Wizz Air în România prin deschiderea bazei operaţionale de la Tîrgu Mureş. Continuăm să fim compania preferată a românilor şi liderii în termeni de raport beneficii/preţ, oferind o experienţă de călătorie plăcută şi accesibilă pentru din ce în ce mai mulţi oameni. Vom rămâne dedicaţi planurilor de extindere a operaţiunilor în România în 2012”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

wizzR

Compania a inaugurat trei noi baze operaţionale în 2011: Belgrad în Serbia, Vilnius în Lituania şi Tîrgu Mureş în România. În prezent, Wizz Air operează de la 15 baze şi oferă peste 200 de rute în Europa.
Wizz Air oferă 51 de rute disponibile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Tîrgu Mureş. Noile rute anunţate pentru 2012 sunt Bucureşti – Verona (Italia) şi Bucureşti – Palma de Mallorca (Spania).

Sursa: wizzair.com


Cele mai citite articole

Prev Next

Editoriale