Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Au început înscrierile pentru Târgul de Turism al României 2012

Firmele din turism care doresc să participe în calitate de expozanţi la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (15 - 18 martie 2012) sunt invitate să se înscrie pe site-ul evenimentului. TTR este un târg de turism cu tradiţie pe piaţa românească şi se va desfăşura, ca de obicei, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti. Evenimentul a ajuns la onorabila ediţie cu numărul 27.

fair2
Târgul se adresează agenţiilor de turism, tour operatorilor, autoritătilor şi asociaţiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese şi turism de afaceri, staţiunilor turistice şi complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agenţilor economici ce oferă servicii de alimentaţie publică în turism, servicii de transport, servicii financiare şi de asigurări, IT şi sisteme de rezervări, învăţământ şi formare profesională în turism, cultură şi agrement, dar şi editurilor şi publicaţiilor de profil.

img
Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României 2011 a atras peste 180 de firme din 21 de ţări, iar gradul de internaţionalizare a fost de aproape 50%.


Cele mai citite articole

Prev Next

Editoriale