Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Operatorii de turism se pot înscrie la Touristica 2012

Cel mai mare târg de turism din afara Bucureştiului - Touristica, organizat la Cluj de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi Libero Events, va avea loc anul acesta în perioada 23-25 martie (Ediţia de Vară), la centrul comercial Polus Center. Târgul de Turism are parteneri importanţi, precum Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Asociaţia Naţională a Turismului Rural şi Ecologic din România, dar şi Primăria Cluj Napoca şi Centrul de Informare Turistică din Cluj.

Slide1

Ajuns la a VI-a ediţie, târgul se adresează pe de o parte agenţiilor de turism, hotelurilor, organizaţiilor şi asociaţiilor turistice, regiunilor turistice, publicaţilor de profil ş.a., şi turiştilor pe de altă parte, care sunt aşteptaţi cu reduceri pentru vacanţele de vară.
Operatorii de turism care doresc să se înscrie în calitate de expozanţi la Ediţia de Vară a Touristica 2012 o pot face aici.

people

La ediţia de primăvară a târgului Touristica din 2011 au participat peste 50 de expozanţi din România şi din străinătate, ceea ce îi conferă statutul de cel mai mare târg de turism din afara Capitalei.


banner aprilie

Editoriale