Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

S-a lansat proiectul i-Tour Schi 2012

A treia ediţie a celui mai amplu proiect de informare turistică dedicat sporturilor de iarnă din România, “i-Tour Schi” a fost lansat pe 19 ianuarie de Ciuc Premium şi Groove Hour, în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov.
“Continuarea proiectului i-Tour Schi ne ajută să promovăm pârtiile de schi din ţară, pentru o mai bună imagine a României ca destinaţie europeană de sporturi de iarnă, atât pentru turiştii români hillcât şi pentru cei străini. Materialele promoţionale vor fi distribuite în hoteluri şi agenţiile de turism din ţară, acolo unde avem o consistentă nevoie de promovare. Mulţumesc partenerilor Groove Hour şi Ciuc Premium”, a declarat Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România,.
Conceptul “i-Tour Schi” 2012 aduce o noutate în cadrul proiectului, prin gruparea domeniilor schiabile pe regiuni geografice. Astfel turiştii sunt mai bine informaţi despre multitudinea opţiunilor de schi oferite de regiunea în care se află: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Covasna şi Harghita, Maramureş, Moldova şi Valea Prahovei. Campania face parte din proiectul naţional de informare şi promovare turistică i-Tour, iniţiat de Groove Hour, Ciuc Premium fiind partener în cadrul i-Tour Schi pentru al treilea an consecutiv.
Proiectul oferă pasionaţilor de sporturi de iarnă din toată ţara posibilitatea de a experimenta cât mai multe pârtii de schi şi snowboard şi de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurând accesul facil turiştilor la informaţii despre domeniile schiabile din cele 14 judeţe atinse de i-Tour în această iarnă. Cele 6 materiale, au fost deja distribuite către 254 de hoteluri, pensiuni, vile şi centre infoturistice din ţară. 114 pârtii de schi din 14 judete din România sunt promovate online şi prin pliante turistice gratuite.

coperta

Dragoş Paiu, director de marketing Groove Hour, a declarat că “Proiectul i-Tour Schi continuă şi în sezonul de schi 2011 - 2012, alături de Ciuc Premium, atât offline, prin cele 220.000 de pliante diseminate la nivel naţional, cât şi online pe site-ul www.i-tour.ro. Am reuşit să extindem şi anul acesta reţeaua i-Tour, ajungând la 254 de puncte de contact cu turistul în judeţele cu pârtii de schi omologate. Acum, datorită noului concept, turiştii aflaţi în peste 40 de localităţi, din 14 judeţe vor beneficia de hărţi gratuite ale domeniilor schiabile din intreaga zonă, nu doar din staţiunea sau din oraşul în care se află. Pliantele gratuite sunt amplasate la recepţie sau în centrele de informare turistică”.


Editoriale