Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Specialiştii din industria alimentară sunt invitaţi la târgul Levante PROF

Târgul Internaţional Levante PROF va avea loc anul acesta în perioada 16-20 februarie în oraşul italian Bari şi este dedicat ca de obicei industriei alimentare, sectorului produselor de panificație (pâine, produse de patiserie, pizza, paste făinoase), îngheţatei, produselor alcoolice tradiționale (bere, vin), produselor și echipamentelor auxiliare pentru restaurante și cafenele, precum și sectorului hotelier.

levanteprof2013

Organizată de DMP Srl, ediția a III-a a Levante PROF va avea loc în noul şi prestigiosul pavilion al „Fiera del Levante” din oraşul italian Bari – considerat dintotdeauna “Poarta Estului”. Expoziţia îşi propune întărirea obiectivului său de a reuni întreaga industrie a produselor de panificaţie, alături de prelucrarea materiilor prime, ambalaje şi produse auxiliare, provenind din ţări precum Albania, Bulgaria, Croația, Grecia, Muntenegru, Macedonia, România și Serbia.

Urmând succesul ultimei ediţii – la care au participat peste 250 de expozanţi, alături de circa 20.000 de operatori profesioniști din sector – Levante PROF 2013 îşi propune să ajute companiile în promovarea produsele lor peste hotare, a know-how-ului și a experienţei profesionale, dar și de a prezenta noi oportunități de afaceri pentru piețele emergente din Balcani.

Târgul internațional va prezenta cele mai recente tendințe și inovații din domeniul materiilor prime și a produselor de bază din industria alimentară, utilaje și echipamente pentru prelucrare, mobilier şi accesorii pentru cofetării, patiserii şi magazine de panificaţie, catering, consumabile şi materiale pentru ambalare.

Împărțit în diferite secțiuni tematice, Târgul Levante PROF va găzdui un program bogat în evenimente, precum prezentări demonstrative și seminarii, cursuri și competiţii internaționale, la care vor participa profesionişti din sector.

levanteprofbari2013

„Cinci zile – afirmă Ezio Amendola, organizator al Levante PROF – care se anunţă pline de succes. Scopul nostru este acela de a pune la dispoziţia specialiștilor din industria alimentară instrumentele necesare pentru a transforma această criză într-o oportunitate de dezvoltare”.

Sursa: www.roditor.ro


Editoriale