Tehnologia SubZero, avantajul e în buzunarul tău

Tehnologia SubZero, avantajul e în buzunarul tău
person Horeca
access_time_filled

tehnologiesubzero2Tehnologia SubZero, o soluție revoluționară pe piața autoutilitarelor frigorifice, vine acum și în sprijinul operatorilor HoReCa din România. Agenția Economică AED SRL Galați, singura firmă din România care a implementat această tehnologie, execută izolații frigorifice unde pierderile energetice mici ale poliuretanului, în comparație cu polistirenul extrudat, folosit de ceilalți carosieri, fac posibilă economia de carburant.

Nicio altă izotermare nu asigură calitățile tehnologiei SubZero de izolare

Tehnologia SubZero folosește spuma poliuretanică, care se aplică prin spreiere, cel puțin 30 mm, și care umple spațiile ambutisate din interiorul autoutilitarelor VAN (dubițe). Acest sistem este conceput să prevină infiltrația de aer, umiditate și căldură, fiind cel mai eficient produs de izolare termică.

STUDIU DE CAZ:

BENEFICIAR FIRMĂ: O firmă din Galați

  • A cumpărat Autoutilitara N1 Dacia Dokker

Masa Maximă Autorizată  = 1959 KG
Masa proprie după izolare  + agregat frig = 1450 KG

  • S-a montat Agregat Frigorific Refrigerare, la cererea clientului, orice marcă de agregat frigorific, cu acționare electrică.
  • Izolația a fost executată cu tehnologia SubZero; s-a spreiat spuma poliuretanică 40 kg.mcub, apoi s-au finisat pereții interiori, s-a aplicat, prin lipire cu adezivi structurali, un strat de protecție contra loviturilor lăzilor la manipulare, gros de 3 mm, după care s-a aplicat la cererea clientului: Membrană Poliuretanică continuă, lavabilă, în culoarea dorită de client.
  • Garanția la execuția acestei autoutilitare frigorifice ” 18 luni
  • Prețul plătit de beneficiar 3.800 euro + TVA
  • Omologarea RAR 200 euro + TVA
  • Opțional: Termo înregistrator 350 euro + TVA.

Beneficiarul primește autoutilitara frigorifică – BB 04 Temperatură controlată (așa trebuie scris în Cartea de Identitate a Vehiculului după omologare), certificatul de autenticitate, după care obține de la Serviciul Rutier al Poliției Talonul Autoutilitarei Frigorifice.

  • Avantajul principal: se vede în buzunarul beneficiarului. SC Agenția Economică AED SRL Galați execută izolații frigorifice unde pierderile energetice mici ale poliuretanului, în comparație cu polistirenul extrudat, folosit de ceilalți carosieri, fac posibilă economia de carburant.

Agregatele frigorifice au garanție între 18 și 36 luni, au aspect plăcut și sunt ușor de programat.
La cerere se pot monta și alte agregate frigorifice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302