Crama Carastelec lansează gama de spumante Carassia

Crama Carastelec lansează gama de spumante Carassia
person Horeca
access_time_filled

gamacarassiaCrama Carastelec, prima investiție din România gândită să producă preponderent spumante și vinuri efervescente, lansează gama de spumante Carassia, produsă exclusiv prin metoda tradițională champenoise, adică prin maturare în sticlă. Noua gamă conține trei produse distincte: Carassia Blanc de Blancs Brut, Rosé Brut și Classic Extra Brut și oferă consumatorilor români o alternativă locală în oferta spumantelor internaționale destul de vastă.

întrucât în lanțul muntos din nord-vestul Transilvaniei există toate condițiile pentru producția unui vin spumant de calitate, misiunea noastră este ca savoarea acestuia să se regăsească în fiecare sticlă Carassia, astfel încât această gamă să devină un adevărat ambasador al acestei regiuni”, a declarat Negele EnikÅ‘, Brand & Marketing Manager Crama Carastelec Winery.

Cele 3 vinuri din gama Carassia au la bază soiuri de Chardonnay și Pinot Noir, fiecare ediție a spumantelor reflectând anul de recoltă. Carassia este produsă exclusiv din struguri din podgoria proprie, prin selecția și îngrijirea corespunzătoare a recoltei destinată din start vinului de bază folosit la producerea vinurilor spumante.

Spumantele sunt deja disponibile în numeroase magazine de specialitate și restaurante din țară.

Având în vedere istoricul spumantelor la noi în țară, observăm că acestea sunt consumate cu precădere în momentele de sărbătorire și evenimente importante din viața românilor. Cu toate acestea însă, unul dintre obiectivele noastre este să le arătăm acestora că un vin spumant poate fi consumat în orice moment al zilei, înlocuind cu succes vinurile liniștite, este un accesoriu bun pentru a crea momente speciale”, a menționat Negele EnikÅ‘.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302