Cum să scapi de soarele arzător de pe terasă, în mai puțin de 2 minute?

Cum să scapi de soarele arzător de pe terasă, în mai puțin de 2 minute?
person Horeca
access_time_filled

pergolaretractabilavaraȘtim cât de puternice pot fi razele soarelui sau cât de deranjante pot fi acestea pentru clienții teraselor. Deși toți am așteptat nerăbdători sezonul cald, pentru a ne relaxa pe terase, a venit momentul când ne dorim umbra unei terase și o băutură rece sau doar un loc răcoros unde să ne bem cafeaua și să ne savurăm mâncarea preferată.

Ce poate face proprietarul unei terase pentru a opri soarele în mai puțin de 2 minute?

Alege o pergolă cu acoperiș retractabil. Pergolele servesc drept structuri elegante de umbrire, de peste 30.000 ani, dar astăzi tehnologia le-a transformat în structuri de-a dreptul confortabile și eficiente.

Membrana specială oprește razele UV

Acoperișul pergolei retractabile este confecționat dintr-o membrană specială. Aceasta este fabricată cu atenție de inginerii germani, pentru a rezista la orice condiție meteorologică, de la -30 la + 80 de grade Celsius. Membrana blochează razele UV, de aceea nu creează efectul de seră. Cum? Datorită stratului de carbon inserat în interior. De asemenea, este 100% impermeabilă și ignifugă.

Astfel, se creează o umbră densă pe terasă, ce oprește soarele dogoritor din a deranja clienții terasei.

Retractarea se realizează în mai puțin de 2 minute

Datorită tehnologiei franceze și datorită inovării continue a acestor sisteme, pergolele retractabile au devenit foarte ușor de manevrat. Atât sistemul de retractare, cât și cel de iluminare pot fi controlate din telecomandă, prin apăsarea unui buton sau prin intermediul unui smartphone, care ne este tot timpul la îndemână. De asemenea, tehnologia de retractare permite adăugarea unor senzori, pentru perioadele în care acestea rămân nesupravegheate. Senzorul de vânt sau de ploaie acționează retractarea automată a acoperișului pergolei atunci când se depășește limita corespunzătoare.

pergola

Beneficiază de confort rapid și oferă-l la rândul tău, mai departe, pentru a bucura utilizatorii terasei tale.

Cum poți opri razele soarelui din lateral?

Dacă te-ai decis asupra unui model de pergola retractabilă, dar locația ta permite soarelui să pătrundă pe terasă și prin lateralul construcției, venim în întâmpinarea lui, cu sistemul de umbrire laterale, ZIP Screen.

Acest sistem este compus dintr-un material special perforat, care filtrează razele soarelui, nu expune spațiul interior razelor UV. Independent de materialul și textura Zip Screen pe care ți-o dorești, acest sistem va permite aerului și luminii să pătrundă în interior. De asemenea, recomandăm acest sistem și în perioada neplăcută, pentru protecție împotriva vântului și a ploii.

Sistemul funcționează electric, din telecomandă: se ridică și coboară la acționarea sa, în mai puțin de 1 sau 2 minute, în funcție de mărimea acestuia.

pergolalaterala

Chiar dacă uneori soarele este plăcut, venim cu soluții confortabile, care să răspundă rapid atunci când acesta nu este dorit. Pentru o ofertă personalizată, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0773.333.444, pe adresa de email contact@pergolalux.ro sau direct pe site-ul nostru www.pergolalux.ro

Advertorial scris de Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux, în ediția 83 a revistei Horeca România. 

pergolaluxcontact

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302