Halewood Wines & Spirits lansează în România un brand de bere artizanală premium

PeakyBlinderCompania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri și băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie și are o istorie de peste 100 de ani.

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei și ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale atent selecționate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale și sunt fabricate prin metode tradiționale.

Suntem mândri de istoria noastră și de faptul că suntem berari premiați, în aceste momente interesante în care piața de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante și inovatoare pentru clienții noștri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piața din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie și de o cerere în creștere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

Suntem bucuroși să lansăm berile Sadler`s pe piața din România. Aceste beri artizanale vin natural în completarea portofoliului nostru de vinuri, pe care le producem cu atâta pasiune, și a băuturilor spirtoase din Marea Britanie, pe care le distribuim local, o parte din ele fiind produse tot artizanal. Credem că berile Sadler’s vor fi primite foarte bine de piața locala, cu atât mai mult cu cât categoria de bere artizanală este în creștere la nivel mondial și în România”, a declarat Paul Murden, General Manager Halewood Wines & Spirits România.

Portofoliul Sadler`s 

Peaky Blinder este o bere Black IPA produsă din 5 tipuri diferite de malț și 5 tipuri diferite de hamei. Pastele cremoase, burgerii și coastele afumate sunt câteva dintre preparatele culinare cu care se potrivește acest tip de bere.

Worcester Sorcerer este o adevărată bere englezească Golden Ale Best Bitter, preparată din hamei provenit din ținutul englezesc Hopshires. Ca asocieri culinare, specialiștii recomandă să fie servită alături de preaparate din pui, jambon, pește și preparate din bucătăria asiatică.

Hop Bomb este o bere Ale americană preparată din hamei Amarillo și Citra, a cărei bază de malț este îmbogățită de hameiul cu un caracter puternic, fiind perfectă alături de preparate din pui, grătar și preparate din bucătăria indiană.

Pe lângă gama Signature Ales, pe piața din România se vor regăsi și două sortimente Sadler`s „de sezon”, pentru toamnă și iarnă. Mud City Stout este preaparată cu boabe de cacao, vanilie, fulgi de ovăz, grâu și un amestec de malțuri de culoare închisă, fiind prefectă pentru a fi savurată iarna, alături de friptură de carne, brânză, crustacee și tort de ciocolată.

De culoare roșie, Red IPA are aromă de fructul pasiunii și mango, cu un caracter rășinos de hamei. Este preparată din hamei american și australian, fiind recomandată alături de preparate precum curry indian, mâncare mexicană sau carne la grătar. 


1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok