Peroni Nastro Azzurro redeschide “Riviera Peroni al Café del Mar”

peronilitoralPeroni Nastro Azzurro inaugurează pentru al doilea an consecutiv Riviera Peroni al Café del Mar, un spațiu care aduce eleganța și rafinamentul stilului italian în inima stațiunii Mamaia și care pe tot parcursul verii va celebra cultura Italiei în toate formele ei de exprimare.

Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia va fi deschisă până la finalul verii și le propune vizitatorilor o vară inspirată de stilul “dolce far niente” şi evenimente pline de rafinament astfel încât toți cei care îi trec pragul să se poată bucura de o experință autentică italiană, se precizează într-un comunicat.

În această vară, vizitatorii Riviera Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică. O băutură de tip aperitiv, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto - un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrată și aromată, cu o uşoară tentă amăruie, care se servește cu gheață și coajă de portocală.

Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia este deja un punct de reper pentru toţi consumatorii care doresc să descopere variatele gusturi ale Italiei, mâncare, băutură, experienţe. În plus, după feedback-ul pozitiv primit la Casa di Peroni, anul acesta dorim să oferim tuturor celor care îşi petrec vacanţa la mare posibilitatea de a degusta Peroni Ambra, o băutură aperitiv, potrivita pentru o zi călduroasă de vară, cu un ritual de servire deosebit ce pune în evidenţă gustul special.”, a declarat Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries.

Un element ce nu va lipsi în serile de vară în stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticlă-bijuterie, care va fi savurată la cele mai efervescente petreceri de la Riviera Peroni.

Ne bucurăm să inaugurăm şi în această vară Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia, alături de Peroni Nastro Azzurro. Am pregătit pentru vizitatorii noştri un calendar divers de evenimente ce le vor oferi o experienţă autentică la malul mării, de la seri relaxante cu muzică italiană live şi jazz la petreceri tematice în fiecare săptămână şi zile de odihnă pe plajă, alături de un Peroni Nastro Azzurro rece.”, a declarat Adrian Dinu, Manager Café del Mar Mamaia.

Calendarul evenimentelor găzduite de către Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia vor fi comunicate pe site-ul și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, precum şi pe pagina de Facebook Café del Mar Mamaia, unde consumatorii sunt invitați să participce la o serie de concursuri.