LaRomanaCu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizanale, brandul La Romana se extinde pe piața din România în sistem de franciză. Prima gelaterie La Romana a fost deschisă în Afi Cotroceni de ARSIS (grupul care deține 3 restaurante Subway), în urma unei investiții de circa 350.000 euro. Pe termen mediu și lung, obiectivele grupului...

Citeste mai mult ...

sauvignonblancSauvignon Blanc își revendică originile în regiunea Bordeaux, din ancestralul soi Savagnin. De acolo a pornit în cuceriri succesive, ocupând întâi Franța, apoi Europa și, în prezent, întreaga lume. Numele său provine din vechea franceză, unde sauvage însemna sălbatic și blanc - alb. Identitatea sa aromatică și gustativă poate avea mai multe nuanțe...

Citeste mai mult ...

parmafood logoRestrângerea activității din sectorul HoReCa în contextul pandemiei de Coronavirus a venit cu provocări majore pentru distribuitorii de alimente și băuturi. Cum s-a resimțit această perioadă la nivelul companiei Parmafood, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de distribuție a alimentelor și băuturilor, dar și ce strategii a adoptat compania...

Citeste mai mult ...

ruaespressobarFabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, anunță lansarea RUA Espresso Bar, în București, pe Strada Traian nr. 248. Noul concept este centrat în jurul cafelei de specialitate, prăjite în România, de către Dropshot Coffee Roasters. “Pentru noi, cei care am creat-o, RUA Espresso Bar reprezintă o cafenea informală...

Citeste mai mult ...

5togo5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea mai accesată franciză din România vine în sprijinul antreprenorilor români prin susținerea costurilor de franciză. Fie că vorbim despre antreprenorii care sunt deja parte din grup, fie despre cei care își doresc să se alăture, echipa 5 to go a luat decizia de a-i susține prin acoperirea unor costuri...

Citeste mai mult ...

Cereal Crunch Craiova 3Cereal Crunch deschide astăzi prima franciză a grupului la Craiova, după cele două locații din București, deschise la Piața Națiunilor Unite și pe Hristo Botev. Noua locație face parte din planul de dezvoltare pentru 2020 și a presupus o investiție inițială de 40.000 de euro. „Am preluat acest business la finalul anului 2019 și ne-am propus atunci, pentru primul an...

Citeste mai mult ...

consumberepandemieConsumul de bere a scăzut cu 10% de la declanșarea crizei Covid-19, iar impactul cel mai puternic se va resimți în trimestrul al treilea al anului (care în mod obișnuit este vârful de sezon pentru bere), potrivit Asociației Berarii României, care se declară îngrijorată de situația din sectorul HoReCa. "Producătorii de bere observă cu îngrijorare situația din sectorul Horeca...

Citeste mai mult ...

anaconsuleaAna Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lansat, săptămâna trecută, gelateria Zelato în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrau), din București. Noul brand are în centru înghețata artizanală și un concept unic care a presupus adaptarea tehnicilor de gelaterie franceze și italiene pentru a crea o înghețată potrivită gustului românesc.

Citeste mai mult ...

Numar revista