poza p362017 A FOST ANUL ÎN CARE LUCRURILE AU DEVENIT CLARE: FEMEILE CONTINUĂ SĂ CUMPERE DIN CE ÎN CE MAI MULT VIN.

Vânzările vinului se înclină spre populația feminină. Femeile sunt cele care au cumpărat mai multe vinuri în 2017 și tot ele sunt cele care se orientează tot mai puțin către bere și băuturile spirtoase.

24293875 133644063991304 7830137611975107409 nÎn ziua de 2 decembrie, sediul Comitetului Olimpic Român din Complexul Izvorani - Snagov a găzduit cea de-a 15-a ediție a Concursului Național Maître d’Hotel. Evenimentul, organizat de către Asociația Națională a Maître d’Hotel - România (A.N.M.H.), condusă de Nicolae Pupăză, a demonstrat că un concurs național este cu totul altceva decât servitul într-un restaurant. El creează emoții, ambiții și poate marca clipe memorabile în cariera profesională a participanților.

 

vizual 002VINCON ROMANIA, unul dintre cei mai mari producători de vinuri și vinars din România, lansează luna aceasta un nou brand pentru iubitorii de vin. Sigillum Moldaviae propune o gamă de vinuri cu denumire de origine controlată, care provin din podgoriile Huși, Odobești și Panciu, podgorii moldovenești recunoscute pentru vinurile de calitate.

 

p44Se numără pe degete inovațiile din ultimii 10 ani care au contribuit direct la succesul restaurantelor din Europa de Vest și America de Nord. Berea craft (sau artizanală) este una dintre ele – doar în ultimii 5 ani, numărul micro-berăriilor care produc bere craft s-a dublat în Uniunea Europeană, o creștere spectaculoasă având în vedere că, pentru aceeași perioadă, consumul de bere a stagnat (sursa: Brewers of Europe). Berea craft americană a avut același succes, cota de piață a berii craft în SUA dublându-se de la 5,7% în 2011 la 12,3% în 2016 (sursa: Brewers Association).

Draught Master 1București, 27 noiembrie 2017 – United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Ideal pentru sectorul HoReCa, sistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

 

concursbucatariselgrosIndustria gastronomică se dezvoltă vizibil în România în ultimii ani, iar această tendință îmbucurătoare nu ar fi existat fără interesul și implicarea tuturor celor angrenați în lumea gastronomiei. Pentru Selgros, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, dezvoltarea gastronomiei din România este o prioritate asumată, iar în ultimii ani...

degustaitaliaICE - Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la prima ediție a evenimentului “Degusta Italia” ce se va desfășura la hotelul Athenee Palace Hilton din București (Sala Vivaldi și Regina Maria), miercuri 22 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00. Manifestarea face parte din o serie de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Bucătăriei Italiene...

Numar revista

Cele mai citite articole

Prev Next