Cursuri acreditate WSET- The Wine & Spirit Trust London, în București

Cursuri acreditate WSET- The Wine & Spirit Trust London, în București
person Horeca
access_time_filled

cursuriwsetThe London Street Atelier oferă cursuri acreditate WSET- The Wine & Spirit Trust London din ianuarie 2016, în București.

WSET- The Wine & Spirit Trust London este lider mondial în programele educaționale de calificare în lumea vinurilor și a spirtoaselor și are o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu.

începând cu luna ianuarie 2016, The Londra StreetAtelier (LSA) oferă cursurile WSET pentru persoanele interesate, fie începători sau profesioniști din industria horeca. întâlnirile vor avea loc în locația din Strada Puțul lui Zamfir Nr 15, zona Dorobanți.

The London Street Atelier vă oferă WSET Level 1 Award in Wines (curs de 1 zi – 145 Euro) și WSET Level 2 Award in Wines and Spirits (curs de 2,5 zile – 345de euro). De asemenea, locația urmează să fie aprobată și pentru WSET Level 3 Award in Wines and Spirits. Cursurile vor fi predate de FrédéricVigroux, somelier și profesor calificat WSET, dar și de o echipă de profesori din Marea Britanie și Franța.

Modulele sunt alcătuite din: 50% teorie și 50% degustare – toate vinurile fiind achiziționate din Franța și Marea Britanie, de la furnizori de specialitate. Cursurile se vor încheia cu un examen, iar acesta va fi corectat la sediul WSET din Londra. în cadrul orelor de teorie se va discuta despre: viticultură și vinificație, cele mai importante soiuri de struguri, vin-service, dar și principalele regiuni producătoare de vinuri din lumea nouă și veche.

Motivul pentru care am studiat cursurile WSET este simplu: este cel mai bun și recunoscut program educațional de vinuri din lume. Acesta acoperă informații despre toate regiunile viticole și toate aspectele necesare pentru a înțelege cât mai bine lumea vinurilor. Din punct de vedere profesional, oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profesa în domeniul afacerilor de vinuri din lume”, spune FrédéricVigroux, profesor calificat WSET din București.

Filozofia noastră este clară: cursanții noștri trebuie să deguste cele mai bune vinuri posibile și trebuie să vină pregătiți pentru a putea capta toată informația pe care noi le-o oferim, care nu este deloc puțină. Vor pleca de la noi cu un bagaj mai mare de cunostințe și cu o dragoste mai mare pentru vinuri„, mărturisește Rachel Sargent, reprezentant The London Street Atelier și furnizor oficial al cursurilor WSET din București.

WSET este liderul mondial pe piața de vinuri, în ceea ce privște educația consumatorilor și comercianților de vinuri, cu peste 61 de mii de cursanți în 2014, care au studiat în 600 de centre, deschise în 66 de țări. Cursurile sunt predate în 19 limbi.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri, contactați organizatorii pe adresa de mail enquiries@thelondonstreetatelier.com sau accesând pagina http://thelondonstreetatelier.com/wine-school/wset

Sursa foto: www.magic4walls.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302