S-a deschis primul hotel Ramada de pe litoral

S-a deschis primul hotel Ramada de pe litoral
person Horeca
access_time_filled

Ramada, unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume, parte a lanțului american Wyndham, a deschis un nou hotel în România, în Constanța.

Situat la granița dintre stațiunea Mamaia și orașul Constanța, hotelul de 4 stele Ramada Constanța dispune de 170 camere și apartamente, un restaurant, 4 săli moderne de conferință pentru organizarea evenimentelor private și corporative și două baruri: Centrum în zona de lobby și Atmosfera la etajul 8.

ramadaconstanta

“Ne bucurăm să primim acest hotel în marea noastră familie”, a declarat Ilkin Imanov din partea Wyndham Hotel Group Europe. “Oferirea unei experiențe extraordinare oaspeților reprezintă prioritatea brandului nostru aflat în continuă expansiune, ghidați fiind de motto-ul: “You do your thing. Leave the rest to us.”

“Suntem încântați să ne deschidem porțile sub marca Ramada”, a declarat, la rândul său, Cristian Ciobanu, General Manager Ramada Constanța. “Locația hotelului și facilitățile excelente, împreună cu nivelul de pregătire al staffului la standardele Ramada, ne asigură că putem satisface cele mai înalte exigențe ale clienților noștri”, a adăugat acesta.

ramadaconstanta2

Parte a Wyndham Hotel Group, Ramada® este un lanț global de peste 850 de hoteluri cu servicii complete și este unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302