Un nou hotel ibis se va deschide în București, lângă Universitatea Politehnica

Un nou hotel ibis se va deschide în București, lângă Universitatea Politehnica
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, își continuă expansiunea dinamică în România prin semnarea unui contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din București cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL.

Hotelul nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab și proximitatea stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, ce formează viitorul nucleu de birouri al Bucureștiului.

ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potrivește perfect acestei locații, datorită proximității sale față de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, și, pe de altă parte, față de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din București. Prin aderarea la rețeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambițiilor noastre în ceea ce privește investițiile” – declară Adrian Gheorghe de la Novum Business Services SRL.

ibisPolitehnica

Deschiderea ibis Bucharest Politehnica este planificată pentru T3 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si ne consolidam planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitala, cat și în principalele orașe regionale din țară” – a declarat Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe.

Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România, ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Despre Novum Business Services SRL:

Novum Invest Group este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din București, cu o experiență de 10 ani pe piața românească. Compania a livrat cu succes numeroase proiecte imobiliare și are în prezent, alte 5 proiecte în curs. Atât complexele rezidențiale finalizate, cât și cele în curs de desfășurare, se numără printre cele mai moderne proiecte de acest fel din București. Prin această colaborare, Novum se extinde în industria ospitalității, pe segmentul de piață hotelier, un domeniu dinamic si în creștere.

Despre Orbis Hotel Group:

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 130 de hoteluri și este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302