S-a redeschis restaurantul Mărul de Aur

S-a redeschis restaurantul Mărul de Aur
person Horeca
access_time_filled

în data de 6 decembrie 2018 a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia din celebrele restaurante bucureștene, Mărul de Aur. Vedete și clienți ce veneau odată la Mărul de Aur, presă și artiști de renume s-au întâlnit pentru a celebra redeschiderea unui loc mitic al Bucureștiului.

“în casa ce datează din anul 1925, la adresa Calea Victoriei nr. 163, se redeschide celebrul restaurant, cu un aer interbelic, preparate tradiționale și muzică live, cântată de artiști cunoscuți. Astfel se continuă tradiția acestui loc cu o istorie impresionantă”, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții restaurantului.

restaurantmaruldeaur

Clădirea ce găzduiește restaurantul Mărul de Aur este un loc încărcat cu multă istorie, o adresă reper a Bucureștiului încă din anii interbelici.

Readucem la viață acest loc istoric avand un decor complet restaurat, cu obiecte vechi și valoroase, cu o atmosferă caldă și primitoare, cu un meniu variat cu preparate tradiționale dar și gourmet, și cu muzică live de cea mai bună calitate”, mai spun reprezentanții restaurantului.

Restaurantul Mărul de Aur este parte din Max Grup Company.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302