Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Posibilități nelimitate pentru pensiuni, hoteluri, restaurante

Grupul SFA este prezent pe piața obiectelor sanitare din Franța și din întreaga lume de peste 55 de ani, fiind în același timp inventator, designer și fabricant. Poziţia sa pe plan internaţional îl plasează pe primul loc între principalii producători din lume de sisteme de tocare-pompare şi pompe pentru wc.

SFA oferă soluția atât în ceea ce privește instalarea grupurilor sanitare cât și a echipamentelor de bucătărie profesională, care necesită racordare la canalizare.

sanibestpro

SANIBEST Pro este echipamentul ideal pentru spații publice. El se  poate instala cu uşurinţă într-un spatiu care poate deveni o cameră de hotel, o toaletă pentru public sau pentru personal, într-un restaurant ori în orice alt loc destinat publicului.

Distanțe de evacuare: 7m vertical sau 110m orizontal

sanicom1

SANICOM este o pompă rezistentă la temperaturi înalte, care poate evacua apele uzate menajere, provenite de la diverse echipamente de bucătărie sau spălătorie: chiuvete, mașini de spălat rufe / vase, scaune de frizerie, tonomate de cafea. O aplicație de succes în anul 2013 a fost conectarea pompei la cuptoarele de copt din magazinele Lidl (Germania) și restaurantele KFC (România), ajutând astfel la evacuarea apelor uzate către canalizare.

Distanțe de evacuare: 10m vertical sau 100m orizontal

Gama comercială SFA cuprinde pompe, pompe cu tocător şi staţii de pompare performante. Motoarele şi sistemele de tocare au fost concepute pentru a răspunde cerinţelor de instalare şi utilizare intensivă din spaţiile destinate diferitelor tipuri de colectivităţi.

Gama comercială SFA răspunde nevoilor întâlnite în aplicaţiile de uz intensiv, cum ar fi:
- birouri de întreprinderi şi administraţii
- hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, cluburi
- şcoli, săli de sport, centre spa, spălătorii profesionale
- spitale, cabinete medicale, cămine pentru persoane în vârstă
- aeroporturi, muzee
- centre comerciale
- uzine, hale de depozitare etc.

Grupul SFA este prezent pe piața din România de 7 ani, prin filiala SFA SANIFLO SRL, cu sediul în Timișoara.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.saniflo.ro


Editoriale