Ospitalitate

  1. Articole

Horeca numarul 106

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

În continuarea articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, avem de această dată o companie care a pornit inițial oferind servicii de secretariat, de administrare imobile și flote auto, ulterior fiind adăugate mai multe...

06-01-2022

Citeste mai mult...

Nereguli la vinuri

neregulilavinuriPeste 1.000.000 de litri de vin neconform sau impropriu consumului au fost indisponibilizaţi de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, în urma acţiunii desfăşurate ieri de Poliţia Română. Au fost verificate 16 puncte de lucru, din patru judeţe, ale unor societăţi ce desfăşoară activităţi economice în domeniul vinului, se arată într-un comunicat.

În zilele de 20 şi 21 ianuarie a.c., Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române desfăşoară o acţiune, în judeţele Buzău, Bacău, Neamţ şi Vrancea, pentru prevenirea şi descoperirea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii şi comercializării vinurilor şi a produselor viti-vinicole.

Ieri, echipele de control au verificat 7 agenţi economici, la 16 puncte de lucru ale acestora.

În urma controalelor, poliţiştii au indisponibilizat 1.004.800 de litri de vin, dintre care 843.600 de litri de vin alb şi 161.200 de vin roşu, care, în urma analizelor, s-a constatat că este neconform sau impropriu consumului ori comercializării.

Din întreaga cantitate indisponibilizată, 13.289 de pet-uri de un litru şi doi litri erau pregătite pentru a fi comercializate populaţiei.

Activităţile continuă şi în cursul zilei de astăzi, fiind efectuate verificări şi cu privire la realitatea şi corectitudinea înregistrărilor financiar contabile, aprovizionarea cu materii prime şi materiale, în special struguri şi recipiente pentru ambalarea produselor finite, stocurile de produse existente şi beneficiarii mărfurilor comercializate.

Sursă foto: www.piquenewsmagazine.com


Editoriale