Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Cașcavalul de Săveni” este o brânză maturată produsă în regiunea Botoșani. Se caracterizează printr-o perioadă lungă de maturare (60 de...

22-04-2021

Citeste mai mult...

ANAT invită operatorii de turism la Transylvania Tourism Fair

Patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) invită operatorii de turism să participe în calitate de expozanţi la Transylvania Tourism Fair 2012, care se va desfăşura la Braşov, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2012.
Târgul de turism de la Braşov TTF face parte din Calendarul Târgurilor ANAT 2012 şi se adresează autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism, agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor din turism, băncilor şi societăţilor de asigurări, companiilor aeriene, etc. Evenimentul, ajuns la V-a ediţie, se va desfăşura la Braşov Business Park.

out2
Până în acest moment s-au înscris 13 expozanţi din care Interra, Prompt Service, Prestige Tours, Malta Travel, Kusadasi, Paralela 45, Perfect Tour, TUI Travel Center dar şi agenţii de turism din regiune.
Alocarea standurilor se va face în ordinea înscrierilor transmise la Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru. Documentele pentru înscriere târg, ”Formular înscriere” şi ”Contract participare”, pot fi descărcate de pe site-urile oficiale ale târgului (www.transylvaniatourismfair.ro şi www.ttf.ro), unde puteţi vizualiza şi organigrama celei de a V-a editii, cu înscrierile la zi, şi mai multe informaţii despre primele ediţii. Tarifele pentru închirierea unui stand le puteţi vedea pe site-ul ANAT.
Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la sediul ANAT, persoana de contact Mihaela Vidovici - Consilier Târguri ANAT, 0749050591, e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Editoriale