Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Cașcavalul de Săveni” este o brânză maturată produsă în regiunea Botoșani. Se caracterizează printr-o perioadă lungă de maturare (60 de...

22-04-2021

Citeste mai mult...

Donald Trump vrea să investească în sectorul hotelier din România

Compania imobiliară Trump Organization este interesată să dezvolte afaceri în România, în special în sectorul hotelier, a declarat vicepreşedintele executiv al companiei, Bernd Lembcke, aflat în vizită în România în cursul acestei săptămâni. Potrivit unui comunicat de presă emis de Camera de Comerţ şi Industrie a României, vicepreşedintele executiv al organizaţiei Trump a avut o întrevedere pe 5 iunie cu Sorin Dimitriu, vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti.

trump6

În opinia lui Bernd Lembcke, „România are mult de oferit”, domnia sa vorbind despre interesul companiei Trump Organization de a-şi dezvolta afacerile în ţara noastră, îndeosebi în domeniul hotelier. În acest context, vicepreşedintele CCIR a subliniat oportunităţile oferite de turismul balnear românesc şi potenţialul de creştere al acestui sector al economiei ţării noastre.
Potrivit lui Sorin Dimitriu, poziţia geostrategică a ţării noastre, care asigură deschidere atât către piaţa Federaţiei Ruse, o piaţă activă şi care nu poate fi ignorată, cât şi către zona balcanică, stabilitatea politică şi forţa de muncă înalt calificată reprezintă alte avantaje importante ale pieţei româneşti, care pot determina un investitor să dezvolte afaceri în România.

construction

De asemenea, Sorin Dimitriu a realizat o prezentare a mediului economic românesc, subliniind potenţialul cercetării (nanotehnologii, aeronautică, electrotehnică), precum şi competitivitatea ofertei noastre în anumite sectoare industriale, precum cel al echipamentelor energetice, industria auto şi industria navală.
Donald Trump este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume. În ceea ce priveşte sectorul hotelier, The Trump Organization, cu sediul la New York, are în portofoliu hoteluri în cele mai importante oraşe din America, precum: Chicago, Las Vegas, New York sau Canada, precum şi hoteluri în dezvoltare în Miami şi Washington DC.Editoriale