Ospitalitate

  1. Articole

Horeca nr 105 300x

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Nicolae Godici, General Manager, Polyester Textile Company: "Oferim produse de bază pentru industria ospitalității"

Nicolae Godici, General Manager, Polyester Textile Company: "Oferim produse de bază pentru industria ospitalității"

Din dorința de a sprijini producătorii locali, dar și pentru a oferi surse de produse autohtone operatorilor HoReCa, publicația Horeca România a lansat, la începutul acestui an, campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”. Continuăm seria interviurilor realizate în...

23-11-2021

Citeste mai mult...

Ursus Breweries lansează în România portofoliul de beri din import

Ursus Breweries introduce pe piaţa din România şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener.

Lansarea acestui portofoliu este făcută sub conceptul umbrelă “Jurnalul unui Connaisseur”, urmărind, prin intermediul unui călător, poveştile berilor şi ale ţărilor lor de provenienţă: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

Este un proiect foarte drag nouă, care sperăm să le placă şi consumatorilor, întrucât le va deschide apetitul pentru noi tipuri de bere, le va aduce branduri cu suflet care au în spate nişte poveşti minunate şi îi va inspira să exploreze ţări unde aceste produse sunt la ele acasă”, spune Gabriela Creţu,  Global Brands & Innovation Director Ursus Breweries.

Jurnalul_unui_Connaisseur_Ursus_beri

St. Stefanus, “a beer with heart”, este un produs care împrumută din calităţile vinului, şi anume ca pe măsură ce se învecheşte, capătă culori şi arome diferite, dând posibilitatea consumatorului să îşi aleagă vârsta la care doreşte să consume berea. Este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ştefan din Belgia, care păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri.

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, creată în 1842 în fabrica Plzen din Cehia, aduce în faţa consumatorului un gust inimitabil, uşor amărui, dar şi dulceag, foarte balansat. Te îndrăgosteşti iremediabil şi îi rămâi fidel pentru totdeauna.

Miller Genuine Draft este berea emblematică a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 şi până în prezent, păstrează spiritul nemţesc al inventatorului său, Frederick Miller. Este o bere uşor de băut, mai puţin amară, potrivită pentru momentele de relaxare împreună cu prietenii.

Grolsch Premium Weizen, berea de grâu apărută în 2004, care provine din Olanda, este un produs al cărui gust îmbină arome de banane, pere şi cuişoare. Este un produs fin, bun mai ales în zilele fierbinţi de vară.

Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener şi Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv şi vesel al Mediteranei, precum şi gustul mai puţin amărui dat de orez, foarte potrivit oricărui moment.

Lansarea portofoliului celor şase mărci de top a avut loc în data de 5 august 2015, în cadrul unui eveniment la care gazde au fost Nicolai Tand, care, pe lângă gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere şi de călătorii, şi Virgil Dumitraşcu, beer somelier.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali în producția de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci și aproximativ 70,000 de angajați în peste 75 de țări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft și Grolsch, precum și mărci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment în creștere de băuturi răcoritoare și este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.


Editoriale