METRO Chef, ingredientele pentru profesioniști

METRO Chef, ingredientele pentru profesioniști
person Horeca
access_time_filled

foto 2Create în colaborare cu specialiști din industria ospitalității, produsele METRO Chef reprezintă ingredientele succesului pentru zeci de mii de bucătari profesioniști din lumea întreagă. De la alimente de bază și fructe de mare, până la produse semipreparate, METRO Chef este marca proprie special concepută pentru ca afacerea ta să fie mai profitabilă, ajutându-te să îți optimizezi timpul, dar și costurile.

Ai încercat deja produsele METRO Chef?
Dacă da, cu siguranță ești deja convins de calitatea și avantajele pe care le oferă. Dacă nu le-ai încercat încă, acum e timpul sa o faci. Iată de ce:
• Sunt special dezvoltate pentru industria ospitalității, sub îndrumarea unor experți din domeniu.
• Gama de produse METRO Chef oferă soluții complete pentru orice bucătărie profesională, de la alimente de bază și lactate, până la fructe și legume proaspete sau congelate.
• Ambalajele sunt dezvoltate special pentru industria ospitalității, optimizate în funcție de destinația de utilizare a produsului, pentru a asigura un impact pozitiv în gestionarea costului de producție, eliminând pierderile.
• Produsele sunt gata porționate și calibrate conform standardelor din industrie
• Timpul de preparare și pregătire este mic, oferind o varietate de produse semi-preparate sau gata de servire
• Prețurile rămân constante pe o perioadă îndelungată de timp.

Te așteptăm în magazine!

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302