Articol AndreiEvenimentele organizate în jurul vinurilor pot lua numeroase forme, de la cine cu asocieri de vinuri, la prezentări de vinuri, degustări moderate sau workshopuri. Astfel de activități, de obicei, atrag un public total nou, care poate nu cunoaște restaurantul, cresc vânzările, stimulează revenirea clienților.

Citeste mai mult ...

Livrator foodpandaBurgerii au depășit pizza în preferințele românilor, în timp ce cartofii prăjiți se mențin în top 3 preparate comandate în ultimul an, potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda România, Astfel, în topul celor mai comandate preparate culinare în ultimul an de către utilizatori se află: burgerii, pizza, cartofii prăjiți, ciorbele, urmate de shaorma, kebap, crispy strips, pastele, aripioarele de pui și plăcintele.

Citeste mai mult ...

Andreea Ciocanescu marketing manager PuratosExperiența de a face cumpărături a trecut, datorită restricțiilor COVID-19, de la magazinul fizic la cel online. Acesta a devenit important chiar și pentru industrii mai tradiționale, cum este cea a panificației. Consumatorii își doresc mai multe informații disponibile în mediul online, cum s-a realizat acel produs, din ce ingrediente, cu ce beneficii nutriționale vine sau care sunt combinațiile de gusturi din acel produs, însă achiziția să fie mai degrabă realizată în magazinul fizic.

Citeste mai mult ...

Masterclass sergiu nedeleaExperții din diferite domenii din România s-au reunit pe platforma Life-university.ro, pentru a oferi din experiența și cunoștințele lor, celor dornici să se dezvolte. Sergiu Nedelea a acceptat provocarea de a împărtăși experiența sa despre vinuri în mediul online, în acest proiect educațional îndrăzneț.

Citeste mai mult ...

Sergiu 3Legendele, dar si realitățile izvoarelor istorice spun cā viticultura a fost adusā pe actualul teritoriu al Frantei de cātre romani. Renumele vinurilor din Franţa datează, însă, din perioada Renaşterii. Les grands crus din Gironde sau Cote d’Or erau servite la toate marile curţi ale Europei. Le Clos De Vougeot era vinul papilor şi al regilor, Corton a fost vinul preferat de Voltaire.

Citeste mai mult ...

Paul Voicu Franchwise foto profilFranchwise, cea mai mare companie specializată în consultanță în domeniul francizelor din România, anunță încheierea unui parteneriat cu firma Eatvisory în scopul dezvoltării pieței de francize din Transilvania, pe zona de Food&Beverage (F&B). În urma acestui parteneriat, Franchwise estimează un număr total de 20 clienți noi pe piața din Transilvania în următorul an.

Sports Shoes | nike air jordan green polka dot dress kennedy
Citeste mai mult ...