Misiune economică “Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicolă”

misiuneeconomicaindustriavinuluiFundația Națională a Tinerilor Manageri invită companiile din industria vinului, inclusiv importatori și distribuitori de mașini și echipamente specifice domeniului vitivinicol, să participe în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015, la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicolă”, în Bavaria.

FNTM şi partenerul german em&s organizează această delegaţie cu scopul de a promova cooperarea economică româno-germană, de a facilita transferul de know-how și accesul la produse și tehnologii moderne din Bavaria.

Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Componența delegației române va fi formată din 14 persoane de conducere din companii din industria vinului, inclusiv importatori și distribuitori de mașini și echipamente specifice domeniului vitivinicol.

În cadrul misiunii economice vor fi organizate vizite la companii bavareze, întâlniri cu furnizori de instalații și echipamente pentru vinificație, containere și rezervoare, tehnologii de curățare, de umplere și etanșare, tehnologii de etichetare și ambalare, analiza și controlul reziduurilor, echipamente, mașini și utilaje agricole pentru viticultură, consultanță, certificare, sisteme de management al calității și mediului din industria vitivinicolă din Bavaria.

Înscrierea la misiunea economică se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (formularul se găsește pe site-ul FNTM).

Locurile fiind limitate, organizatorii vă invită să vă înscrieți cât mai curand, deoarece analiza formularelor se va realiza pe principiul primul venit - primul servit. Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră.

Taxa de participare la misiunea economică include toate serviciile necesare delegaţiei: masa şi cazare în regim single, transport București - München dus - întors prin compania aeriană Tarom, vizite la companii și mese rotunde cu întreprinzători germani, servicii de traducere și asigurare de sănătate în Germania, oferite la un cost total de 2500 RON.

Pentru detalii, puteți contacta organizatorii la 0728.170.600, Manager proiect Laura Popa.

Programul orientativ al delegaţiei şi Chestionarul de aplicare se pot descărca de pe website-ul FNTM (www.fntm.ro) , unde regăsiţi detalii despre alte misiuni economice organizate de FNTM în ultimii 10 ani.