Hilton Worldwide are cea mai dinamică rată de creştere din ospitalitate

Hilton Worldwide continuă să aibe cea mai dinamică rată de creştere din industria ospitalităţii la nivel global în ceea ce priveşte numărul de camere. Compania a deschis anul trecut 171 de hoteluri însumând peste 28.000 de camere şi are cele mai multe proiecte în pipeline din industrie şi din istoria companiei, care cuprinde aproape 1000 de hoteluri totalizând circa 170.000 de camere, au anunţat reprezentanţii Hilton Worldwide.

Din 2007 încoace, Hilton Worldwide şi-a crescut numărul total de camere cu 32% şi a deschis peste 1100 de hoteluri la nivel global. De asemenea şi-a extins prezenţa de la 77 ţări la 90 de ţări şi regiuni.

hiltonflags

În 2012, compania a continuat creşterea susţinută în fiecare regiune a lumii. În prezent, aproape 80% din camerele de hotel aflate în pipeline, în stadiul de construcţie, se află în afara Statelor Unite ale Americii.

1 din 5 camere de hotel aflate în construcţie în Europa are un brand Hilton Worldwide

Hilton Worldwide are cel mai mare pipeline din industria ospitalităţii din America, Europa şi Orientul Mijlociu&Africa şi cele mai multe camere aflate în stadiul de construcţie din regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu şi Africa, au anunţat reprezentanţii companiei.

În Europa, Hilton Worldwide are 140 de hoteluri şi peste 25.000 de camere în pipeline, deţinând supremaţia la acest capitol. Una din 5 camere de hotel aflate în stadiul de construcţie în Europa are un brand Hilton Worldwide, au mai precizat reprezentanţii companiei.

camerahilton

“În 2012 am obţinut un succes fenomenal şi ne-am consolidat poziţia în industria ospitalităţii mondiale. Am continuat să găsim noi modalităţi de a furniza cele mai bune servicii oaspeţilor noştri din întreaga lume şi de a ajuta comunităţile unde operăm, furnizând totodată mii de noi locuri de muncă ca urmare a creşterii susţinute a companiei”, a declarat Christopher J. Nassetta, President&CEO, Hilton Worldwide.

Sursa: www.hospitalitynet.org