Hotel Epoque estimează venituri de 2,4 milioane de euro în 2016

hotelepoquebucurestiÎn primele nouă luni ale anului 2016, Hotel Epoque a înregistrat o cifră de afaceri de 1,75 milioane euro, reprezentând o creștere de 6% față de perioada similară a anului trecut. Performanța se datorează creșterii cu peste 41% a vânzărilor rezultate din MICE și cu 11% a restaurantului à la carte. Până la finalul lui 2016, Epoque estimează venituri de 2,4 milioane de euro și o creștere de 8% a cifrei de afaceri față de anul precedent.

Epoque reprezintă o destinație de cinci stele completă atât pentru călătoriile de leisure cât și pentru segmentul corporate. Un concept unic în peisajul hotelier de cinci stele, Epoque reunește toate atributele unei experiențe de lux: cazare în spații de tip apartament, SPA, un restaurant gastronomic și un centru de conferințe și evenimente premium.

Hotel Epoque se adresează călătorilor cu profil FIT (free independent travelers) a căror primă opțiune o reprezintă proprietățile de tip boutique. Călători internaționali în proporție de 85%, oaspeții Epoque provin din Europa, Asia și America, în special din țări precum: SUA, UK, Israel, Franța sau Germania. În perioada ianuarie - septembrie 2016, Epoque a înregistrat o ocupare de 70% în zilele săptămânii și de 64% în zilele de weekend.

2016 este un an extrem de dinamic pe piața de cinci stele și suntem foarte încântați că Epoque își menține statutul de lider pe segmentul de lux, cu aceleași performanțe deosebite pe structura de cazare și cu o dezvoltare semnificativă a Epoque Events Gallery și a segmentului MICE. De asemenea, restaurantul gastronomic L’Atelier a crescut constant în preferințele iubitorilor bucătariei franceze, devenind un reper în peisajul culinar bucureștean. Obiectivele noastre pentru sfârșitul anului și pentru anul viitor rămân legate de creșterea pe F&B și evenimente, precum și creșterea ADR-ului, maximizând productivitatea pe structura de cazare.”, declară Diana Popescu, Owner & CEO Epoque Hotel și L’Atelier-l’art culinaire.

epoqueeventsgallery

În luna octombrie a acestui an U.S. News & World Report a anunțat câștigătorii ediției inaugurale a raportului Best Hotels in Europe 2016-17. U.S. News & World Report a determinat cele mai bune hoteluri din România printr-o analiză obiectivă a unui cumul de factori precum: reputația și recunoașterile primite de fiecare proprietate, recomandările experților în domeniu și recenziile oaspeților. Din 26 de hoteluri de lux din România, Hotel Epoque s-a clasat pe primul loc, remarcându-se și în primele 10 procente ale topului Best Hotels in Europe. Best Hotels in Europe evaluează peste 2000 de hoteluri de cinci stele din 40 de țări din Europa.