La doi ani de la inaugurare, brandul de restaurante Sciccheria anunță interesul pentru deschiderea unei noi locații
În luna iunie, Sciccheria sărbătorește doi ani de activitate cu o cină-manifest și anunță interesul pentru deschiderea unei noi locații.
Pentru anul 2024-2025, Sciccheria își propune o creștere a cifrei de afaceri față de intervalul anterior. Aceasta va veni din dezvoltarea diviziei de catering și evenimente corporate & private.
“Chef Giuseppe Racitti este foarte versatil, iar stilul său flexibil ne permite să organizăm mese și în afara restaurantelor noastre, în locații selectate special pentru a crea experiențe unice. Având acest diferențiator puternic, ne propunem să ducem experiența Sciccheria și în spațiile alese de clienții noștri, pentru a le rămâne alături, în diferite oportunități de consum”, a spus Claudia Militello, cofondator Sciccheria.
În plus, reprezentanții brandului declară că își propun extinderea și în alte orașe mari din România, cum sunt Constanța și Cluj.
“Suntem mereu în căutare de spații care să se potrivească acestui concept premium și ne-am bucura ca următoarea deschidere să fie aproape de litoralul românesc, fiindcă știm că vorbim despre o zonă al cărei potențial merge dincolo de sezonul de vară”, a conchis Claudia Militello.