campaniadordebunsibineOrganizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România - HORA anunță lansarea campaniei „Dor de bun și bine”, cu misiunea de a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa, sector grav afectat de pandemie. Inițiativa are în prim-plan „Ghidul de siguranță în restaurante”, primul material din România care definește, într-o manieră cuprinzătoare...

Citeste mai mult ...

restaurantprepelitescuGrupul Magic by Hop Garden a deschis vineri, 7 mai 2021, primul restaurant din București ce oferă preparate din carne și ouă de prepeliță. Restaurantul se numește Prepelițescu-Hop Garden și este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea în Parcul Drumul Taberei), în locul vechiului Magic Bistro. Prepelițescu - Hop Garden este primul local din cadrul rețelei...

Citeste mai mult ...

tendinterestaurante20212021 aduce o oportunitate pentru industria restaurantelor de a folosi ce a învățat în 2020, pentru a-și duce afacerile #maideparte. Pandemia a lovit din plin industria de restaurante, dar a demonstrat totodată și cât de rezilientă, creativă și adaptabilă este. Iată 5 schimbări generate de pandemie în industria restaurantelor care se vor menține și în acest an.

Citeste mai mult ...

Mitzu În ciuda crizei provocate de pandemie, Mozaik Investments dă un semnal de încredere și optimism în mediul de afaceri și în sectorul HoReCa prin semnarea unui parteneriat cu grupul Flavours, susținut de un plan de investiții de 5 milioane de euro destinat exclusiv expansiunii grupului. Astfel, această tranzacție va însemna dezvoltarea și extinderea unor branduri cunoscute și apreciate: Stradale...

Citeste mai mult ...

Solidar SocialparteneriatConcordiaAsociația Adi Hădean și Organizația Umanitară CONCORDIA au semnat joi, 25 martie a.c., la Ploiești, un parteneriat pentru lansarea proiectului „Chef de excelență”. Obiectivele celor două organizații sunt creșterea nivelului de profesionalizare pentru cursanții Școlii de Meserii CONCORDIA și extinderea programului Solidar Social.

Citeste mai mult ...

restaurantolivetoAlexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul HoReCa prin Oliveto by Caelia, restaurant ce va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Oliveto by Caelia este situat în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 - 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial.

Citeste mai mult ...

anticapizzaÎncepând cu luna martie, peisajul gastronomic bucureștean se îmbogățește cu un nou local, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în Piața Amzei, pe strada General Christian Tell nr. 1-3. Conceptul funcționează în regim de takeaway, servire în local și livrare, deservind întreaga zonă a Capitalei. Societatea Muntenia Edil Construct a investit peste 100.000 de euro...

Citeste mai mult ...

deliveryBucătăriile din marile orașe au funcționat în ciuda pandemiei, iar sectorul delivery a menținut industria ospitalității aproape de linia de plutire. Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită și băuturi out of home (restaurante standard, fast-food, cantine, pub-uri și supermarket-uri) în cinci dintre cele mai mari orașe din țară...

Citeste mai mult ...