Athenee Palace Hilton are un nou Executive Chef
Â
În 2006, Savini a decis să-și extindă orizonturile și să împărtășească din experiența sa despre bucătăria italiană, câștigând în același timp mai multă experiență. După ce a petrecut doi ani la St. Petersburg, în Rusia, Savini a acceptat postul de Executive Chef la Hilton Imperial Dubrovnik, Croația. Aici a susținut, lunar, cursuri despre bucătăriile internaționale, și a învățat participanții, inclusiv, cum să prepare mâncăruri japoneze precum diferite tipuri de Tempura, Sushi e sashimi, Yakitori Don, varză cu carne de porc în stil japonez etc.
Timp de 10 ani, Savini a condus împreună cu soția sa propriul restaurant în orașul Senigallia, o experiență care i-a consolidat și mai mult pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă ospitalitate, servicii de calitate și vinuri. „După doi ani alături de Hilton, am acum onoarea de a accepta o nouă provocare și totodata oportunitatea de a-mi perfecționa abilitățile în noua funcție la Athenee Palace Hilton”, a spus Savini. „Combinația de pasiune, tehnică și folosirea produselor autentice sunt după părerea mea ingredientele ce asigură deliciul și succesul unui preparat”.
Primul proiect al lui Savini în noul rol va fi redeschiderea Restaurantului Roberto’s, care în acest moment este în plin proces de renovare. Savini este încrezător că acest restaurant complet schimbat va oferi o nouă experiență culinară și va deveni prima și cea mai bună alegere, atât a oaspeților hotelului, cât și a comunității de expați și a localnicilor.