foodwastecombatSub acest slogan a luat naștere la Cluj proiectul “Food Waste Combat”, inițiat de Junior Chamber International (JCI) Cluj, un proiect ambițios care își propune să devină principala mișcare națională de redus risipa alimentară și să angreneze toți factorii interesați, printre care și restaurantele.

goutdefrance2018A patra ediţie a operaţiunii "Gout de France/Good France", devenită o tradiţie în fiecare primăvară, va reuni, pe 21 martie 2018, peste 2.000 de restaurante de pe cinci continente, pentru a celebra toate acele calităţi care fac gastronomia franceză să fie unică: excelenţă, atenţie deosebită pentru calitatea produselor şi pentru detalii, plăcerea de împărţi şi de a împărtăşi.

starbuckslipscaniLanțul de cafenele Starbucks a deschis o nouă cafenea în București, pe strada Lipscani, într-un spațiu de aproape 400 metri pătrați deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama. „Suntem încântați să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spațiu nou...

kfc70Lanţul de restaurante KFC anunță o investiție de 1 milion de euro într-o nouă locație de tip Drive-Thru în București, ajungând astfel la 70 de unităţi pe plan naţional. Reprezentanții lanțului anunță că vor continua procesul de extindere la nivel național și în 2018. Noul restaurant KFC de tip Drive-Thru din București este situat în sectorul 4...

pergolalux2018Pentru restaurante și cafenele, pergolele retractabile, împreună cu accesoriile sale (închiderile din sticlă, pardoseală exterioară, încălzitoare) oferă o perioadă mai lungă de funcționare a terasei, un design modern și o zonă pentru fumători. De asemenea, oferă transparență spre priveliștea din exterior și confort datorită acționării electrice a acoperișului...

carucubereGrupul City Grill, cel mai important jucător român din industria restaurantelor, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 33,7 milioane euro, în creștere cu 11% față de anul anterior. Motoarele creșterii cifrei de afaceri în 2017 au fost investițiile în tehnologie, eficientizarea operațiunilor și deschiderea a doua noi restaurante sub brandul Trattoria Buongiorno...

ivanpescarDupă succesul avut cu restaurantul Ivan Pescar din Tulcea (deschis în 2015), Ivan Patzaichin aduce conceptul și la București. Un pas firesc, în condițiile în care mai mult de jumătate din clienții de la Tulcea sunt bucureșteni, ne-a declarat Teodor Frolu, partener la Ivan Pescar, cu ocazia deschiderii restaurantului. Restaurantul cu specific exclusiv pescăresc...

asociatiarelaischateauxRelais & Châteaux, prestigioasa organizație internațională de hoteluri și restaurante operate individual ce cuprinde mai mult de 550 de proprietăți din peste 60 de țări, a pus anul trecut România pe itinerariul iubitorilor de experiențe luxuriante, prin acceptarea candidaturii restaurantului bucureștean Le Bistrot Français. Despre cât de importantă este...

Cele mai citite articole

Prev Next