bistromarAlfredo Seafood, una dintre cele mai importante mărci din România sub a cărei denumire sunt importate şi distribuite produse din peşte şi fructe de mare, a investit circa 200.000 de euro într-un restaurant pe bază de specialități din pește și fructe de mare (preparate exclusiv cu produse marca Alfredo Seafood), situat în Piața Floreasca din Capitală.

?>
Citeste mai mult ...

recrutaremcdonaldsCompania Premier Restaurants are un plan ambițios de dezvoltare a lanțului de restaurante McDonald’s în țara noastră, astfel că, în perioada următoare, 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel național pentru pozițiile de lucrător în restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leader și Manager Trainee.

?>
Citeste mai mult ...

displayurimeniuMeniul este fără doar și poate cartea de vizită a unui restaurant, iar scopul oricărui chef și operator de restaurante este ca meniul în care își transpune viziunea culinară să fie apreciat de clienţi și profitabil. Însă a avea un meniu bine întocmit nu este de ajuns, este necesar ca acest meniu să fie promovat adecvat și să “intre” în câmpul vizual...

?>
Citeste mai mult ...

clientirestauranteDupă “lupte seculare care au durat mai multe luni”, ți-ai văzut „visul cu ochii”: ți-ai deschis propriul restaurant, cafenea sau ceainărie, pe Lipscani sau într-o zonă cât mai aglomerată, ca să atragi cât mai mulți clienți. Imediat după deschiderea firmei, ai pregătit o petrecere de lansare (100 de invitaţi au mâncat şi au băut pe socoteala ta...

?>
Citeste mai mult ...

jurizarearenabucatarilor„Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei, și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale care s-au desfășurat pe 19 și 20 mai la București. În Marea Finală, care va avea loc în luna noiembrie, s-au calificat ocupanții locurilor 1 și 2 din semifinalele regionale...

?>
Citeste mai mult ...

investitierestaurantpescarusGrupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu. Cu o suprafață de 1400 mp și o capacitate de 900 locuri (600 interior și 300 exterior), restaurantul Pescăruș este cel mai mare restaurant din portofoliul Grupului City Grill.

?>
Citeste mai mult ...

terasarobertosHotelul Athénée Palace Hilton București anunță deschiderea oficială a terasei de vară, Roberto’s On La Strada. „Vara aceasta atenția noastră se îndreaptă în egală măsură asupra bucureștenilor cât și asupra oaspeților din hotel, de aceea în acest sezon am împrospătat conceptul terasei cu uniforme în trend, cu un meniu simplu dar plin de savoare...

?>
Citeste mai mult ...

restaurantbarbizonPullman Bucharest anunță deschiderea teraselor la Barbizon Steak House și L'Arpège Bar & Lounge, precum și noul meniu de vară de la Barbizon Steak House. Noul meniu de la Barbizon este o reinterpretare sezonieră a principalelor specialităti, care gravitează în jurul produselor-vedetă: vita Black Angus și vita carpatină.

?>
Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok