curateniecifDeşi bucătăria este un spaţiu puţin vizibil clienţilor dumneavoastră, curăţenia şi igiena acesteia reprezintă un factor de succes în afacerile HoReCa. O bucătărie curată asigură o bună desfăşurare a activităţii angajaţilor, siguranţă şi calitate preparatelor, contribuind astfel la creşterea satisfacţiei clienţilor. Să ai în responsabilitate curăţenia unei bucătării profesionale...

Citeste mai mult ...

arenabucatarilorjunioriSelgros Cash&Carry România demarează înscrierile la concursul „Arena Bucătarilor Juniori“, ediția 2018, care se desfășoară în paralel cu una dintre cele mai prestigioase competiții pentru bucătarii profesioniști: Arena Bucătarilor. Astfel, între 15 și 30 septembrie au loc înscrierile pentru etapa preliminară la Arena Bucătarilor Juniori.

Citeste mai mult ...

tabarameseriasilor59 de viitori bucătari și ospătari - elevi de clasa a X-a și a XI-a din județul Gorj - au fost instruiți anul acesta în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei 2018, organizată de OMV Petrom. Tabăra Meseriașilor s-a încheiat cu săptămâna dedicată elevilor care studiază în domeniul turismului și alimentației și cu un proiect de absolvire emoționant - ”Cina de meserie: în familie”.

Citeste mai mult ...

cortomalteseGrupul românesc Le Manoir, care deține restaurantele Le Bistrot Français, SushiRoom și La Vinuri (toate situate în zona Ateneului Român), a deschis la începutul lunii septembrie a.c., un nou restaurant, de data aceasta în zona Floreasca din capitală. Situat pe strada Locotenent Aviator Radu Beller nr. 35 din București, restaurantul mediteranean Corto Maltese...

Citeste mai mult ...

bistrotaupeUnul dintre cele mai circulate bulevarde din București, Magheru, își revine treptat după șocul declanșat de campania ,,Bulina Roșie”, care a adus la închiderea a zeci de spații comerciale. Dincolo de amenajările peisagistice ale Primăriei, oamenii de afaceri mizează pe relansarea economică și turistică a zonei. Omul de afaceri Cristi Opait, patronul Drunken Lords...

Citeste mai mult ...

citygrillGrupul City Grill, cel mai important brand românesc din industria restaurantelor, a înregistrat în primele șase luni ale 2018 o cifră de afaceri de 81 milioane lei, în creștere cu 15% față de aceeași perioadă a anului anterior. Grupul administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș...

Citeste mai mult ...

europeanyoungchefawardFinala concursului European Young Chef Award va avea loc duminică, 19 august, în Piața Mare din Sibiu, în cadrul unui nou eveniment marca Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Tânărul bucătar care va câștiga concursul va reprezenta regiunea Sibiu la concursul european din Irlanda (25 - 27 noiembrie) și va deveni ambasador al programului...

Citeste mai mult ...

conferintaANBCTbucatariAsociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT), membru cu drepturi depline în World Association of Chefs Societes, organizează în data de 19 septembrie a.c., la Brașov, prima ediție a Conferinței Naționale a Bucătarilor din România. Evenimentul se adresează profesioniștilor din industria gastronomică și ospitalieră și va crea cadrul...

Citeste mai mult ...

1 Nordic Food albastru

banner aprilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok