Art CostiFie că produci exclusiv mâncare pentru vegani ori ai inventat un salam cu rețetă și nume originale, fie că ți-ai deschis un restaurant ori vrei să îți înregistrezi numele blogului personal, pentru toate acestea și pentru multe altele ai nevoie de un nume comercial protejat sau de o marcă. Astfel, dacă ţii la brandul care te-a consacrat în piaţă sau dorești să îți creezi unul nou, nu trebuie să îi laşi pe alţii să se „înfrupte" din el.

 

 MG 0407Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului. Sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa  in zona orasului vechi, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie,  atat localnici cat si straini.

Suntech Image Catalogue 2015Știm că frigul se resimte pe terase în această perioadă și că multe terase nu mai funcționează din cauza temperaturii scăzute de afară. Deși mulți dintre clienții restaurantelor, pub-urilor, cafenelelor sau piscinelor sunt iubitori de terase și în România există cel puțin 6 milioane de persoane fumătoare, în sezonul rece aceștia nu au prea multe alternative, în această privință.

finalaarenabucatarilor2017Finala celei de-a noua ediții a competiției de gătit „Arena Bucătarilor” organizată de Selgros România, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. În finala competiției de anul acesta s-au calificat opt concurenți, toți bucătari profesioniști, care își vor disputa marele premiu, și anume participarea, anul viitor, la competiția internațională Les Chefs en Or de la Paris.

platformahipemuPlatforma clujeană de comenzi online de mâncare hipMenu anunță un nou parteneriat, de data aceasta cu un lanț de pizzerii din București, Fabio Pizza. Lanțul de pizzerii vede o oportunitate de creștere în sectorul livrărilor de mâncare către clienți corporate și, în acest sens, vede în hipMenu un partener strategic. „Echipele tehnice Fabio și hipMenu au colaborat pentru a integra...

gingerradissonHotelul Radisson Blu din București, anunță deschiderea unei locații cu specific asiatic: Ginger Sushi Bar & Lounge. Noua locație, aflată în incinta hotelului, vine în completarea multiplelor restaurante și baruri ale hotelului, oferind o experiență culinară internațională extinsă și poziționând Radisson Blu în topul preferințelor gurmanzilor.

kfcselariRețeaua de restaurante KFC își continuă planurile de extindere și deschide primul restaurant din Centrul Vechi al capitalei, pe strada Șelari, și cel de-al treilea, de tip Drive Thru, în Oradea. Cu o investiție de peste un milion de euro pentru ambele unități, KFC își întărește prezența la nivel național ajungând la 65 de restaurante. Restaurantul situat într-una dintre cele mai...

subwayromaniaCel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume se extinde rapid în România. În numai 5 ani de la intrarea sa pe piața românească, Subway a dezvoltat o rețea de 37 de restaurante pe plan local (dintre care 16 în București și restul în provincie) și va încheia anul 2017 cu peste 40 de restaurante, iar la finalul anului 2018, reprezentanții companiei...

Cele mai citite articole

Prev Next