“Oscarurile” Industriei Travel premiază performanţa şi în 2011

“Oscarurile” Industriei Travel premiază performanţa şi în 2011
person Horeca
access_time_filled

Supranumite și Oscarurile Industriei Travel, celebrele distincții World Travel Awards se vor acorda și anul acesta celor mai bune companii din toate sectoarele industriei turismului internațional, cu scopul de a stimula performanta și a crește standardele serviciilor din industrie. În data de 2 septembrie 2011 se va desfășura Gala World Travel Awards pe regiunea Europa, unde vor fi premiate cele mai performante companii din industrie de anul acesta.

oscar

Ceremonia de premiere din Europa va avea loc în Antalya, Turcia și o succedă pe cea din 2 mai 2011, din Dubai, când a avut loc Ceremonia WTA pentru regiunea Orientul Mijlociu.
Până la sfârșitul anului, când va avea loc Marea Finală World Travel Awards (29 noiembrie, Qatar), se vor organiza etapele Regionale după cum urmează: Africa&Indian Ocean Gala Ceremony, care va avea loc în data de 16 septembrie 2011 la Sharm el Sheikh, Carribean&Americas Gala Ceremony care se va desfășura pe 20 septembrie la Montego Bay și Asia&Australasia Gala Ceremony, din 28 septembrie de la Bangkok.
Aproape 5000 de companii de top din peste 160 de țări vor concura la cele 900 de categorii ale celebrei competiții.
iconGraham E. Cooke, președintele fondator al World Travel Awards, a declarat că „Anul 2010 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai dure în ceea ce privește recordurile înregistrate în industria turismului. Am văzut cum liderii adevărați au transformat până și adversitățile economice și naturale în oportunități de călătorie și nu cred că anul acesta va fi altfel. Căutam să premiem acele companii care oferă clienților lor o experiență excepțională, demonstrează un maximum de performanță în afaceri și vin cu idei inovatoare”.
Înființate acum 17 ani, World Travel Awards au fost create cu scopul de a crește standardele serviciilor din industria travel și de stimula performanța în industrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302