Vinurile premium se degusta in iunie la GoodWine Brasov
Vinurile premium se degusta in iunie la GoodWine Brasov
Organizatorii Targului International de Vinuri GoodWine Bucuresti lanseaza prima editie a Salonului de Vinuri GoodWine in Brasov in perioada 11-13 iunie 2010, ca parte integranta a unei serii de evenimente dedicate sprijinirii producatorilor locali de vin premium, dar si a importatorilor, distribuitorilor si magazinelor specializate. Salonul de Vinuri GoodWine va avea loc la International Trade Center din Brasov si reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate. Targul se adreseaza segmentului horeca, precum si publicului pasionat de vin, oferind oportunitatea vizitatorilor de a degusta vinuri de o calitate exceptionala, vinuri lansate in premiera in acesta primavara la Bucuresti, precum si de a asista la show-uri gastronomice in cadrul evenimentului. Vinurile prezentate la GoodWine provin din Romania, Franta, Italia, Bulgaria, Republica Moldova si Argentina. GoodWine isi continua astfel eforturile de a deveni cel mai important eveniment B2B din Romania dedicat exclusiv vinurilor de calitate, si care sa reuneasca specialilsti, reprezentanti horeca, delegati ai firmelor de distributie, colectionari si iubitori ai vinurilor premium, in paralel avand loc evenimente dedicate, lansari de vinuri si show-uri gastronomice. Somelieri si degustatori profesionisti vor fi ghizii publicului intr-o calatorie fascinanta prin lumea vinului. A doua editie a Targului International de Vinuri GoodWine, care s-a desfasurat in perioada 12-14 martie la Bucuresti s-a bucurat de prezenta a peste 4.000 de vizitatori care s-au intalnit cu cele mai reprezentative vinuri romanesti si din import, evenimentul bucurandu-se de o promovare media de exceptie. Pe durata Salonului de vinuri GoodWine Brasov, master of ceremony va fi cunoscutul critic de vin, degustator, scriitor, si initiatorul proiectului evinoteca.ro, Catalin Paduraru. Show-uri culinare, unde vinurile vor fi asezonate cu feluri de mancare mai mult sau mai putin exotice, vor fi sustinute de bucatari profesionisti.