Incepe Cel mai bun bucatar al Continental Hotels
Incepe concursul Cel mai bun bucatar al Continental Hotels
Continental Hotels organizeaza Concursul Profesional, „Cel mai bun bucatarâ€, vineri 26 noiembrie la Grand Hotel Continental Bucuresti. Urmand motto-ul Continental, „Mai mult decat profesie, PASIUNEâ€, aceasta serie de competitii, ajunsa la cea de-a noua editie, are menirea de a scoate la lumina oamenii pasionati de meseria pe care o practica.
Concursurile se desfasoara in fiecare an cu o anumita tema, anul acesta fiind black&white. Nuantele cromatice se vor regasi in special in retetele pe care concurentii trebuie sa le pregateasca. „It’s white foodâ€, „it’s black foodâ€, acestea sunt cele doua probe impuse, iar „freestyle†reprezinta testul de imaginatie si originalitate prin care trebuie sa treaca maestrii bucatari.
Mai mult decat atat, publicul este asteptat in alb – negru pentru a respecta tema evenimentului, cu promisiunea insa, a unei seri pline de culoare. Pastrand traditia, nu numai juriul va fi cel care va nota preparatele, dar si opinia publicului va fi luata in considerare pentru evaluarea concurentilor.
Membri juriului sunt Radu Enache (CEO si Presedinte Continental Hotels), Gabriela Berechet (Director General, CIT – Centrul de Investitii in Turism din Romania), Henrik Sebok – Executive Chef Howard Johnson, Founder/Reserch Chef at Floating Buffet Concept, Jakob Haussman (consilier gastronomie), Martin White (expert gastronomie), presedintele juriului fiind Jean Alain Grumbach (Conseiller Gastronomique du Bailliage National de Roumanie, The Board of Directors, Chaine des Rotisseurs).
Seara va fi condimentata cu momente speciale precum o degustare de vinuri si o prezentare a Bucurestilor vechi.