Alitalia a primit premiul „Best Airline Cuisine”

Alitalia a primit premiul „Best Airline Cuisine”
person Horeca
access_time_filled

Alitalia a primit premiul „Best Airline Cuisine”

Cea mai mare companie aeriana din Italia, Alitalia a dus anul acesta bucataria italiana pe noi culmi, fiind rasplatita cu premiul „Best Airline Cuisine” in urma voturilor acordate de cititorii revistei Global Traveler Magazine. Anul acesta, Alitalia a introdus la clasa Magnifica noi meniuri continand specialitati culinare specifice pentru diferite regiuni ale Italiei.

alitalia welcome

Pentru cea de-a saptea editie a premiilor „GT Tested Reader Survey Awards” au fost intervievati peste 25.000 calatori la clasa business si luxury. Premiile „GT Tested Reader Survey Awards”, vor fi prezentate pe 18 ianuarie 2011 la New York.

bruschetta_italian_food

„Suntem onorati sa primim aceasta recunoastere. De cand am implementat acest nou serviciu la bord in cadrul clasei Magnifica, clientii s-au declarat foarte multumiti de calitatea meniului si a produselor utilizate. O data cu noile meniuri din bucataria traditionala italiana, dorim sa oferim o experienta autentica”made in Italy”, a declarat Andrea Stolfa, Executive Vice Presidente, Marketing Network si Revenue Management, din cadrul companiei Alitalia”.

angajati alitalia

„Compagnia Aerea Italia” este cea mai mare companie aeriana italiana, cu peste 23 milioane de pasageri, cu o flota alcatuita din 147 aeronave si peste 4.500 zboruri care leaga 79 de destinatii. Air One este „the smart carrier” din grupul Alitalia., care opereaza de la aeroportul Milano Malpensa catre 10 destinatii in Italia si in bazinul Mediteranei. Alitalia este membru Sky Team alliance si partener al Industry’s Leading Trans-Atlantic Joint Venture, alaturi de Delta Airlines si Air France KLM Group.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302