Congresul Mondial despre turismul montan şi de iarnă 2012

Congresul Mondial despre turismul montan şi de iarnă 2012
person Horeca
access_time_filled

Experți în turismul montan din întreaga lume se vor reuni la a șaptea ediție a Congresului Internațional al turismului montan și de iarnă (World Congress on Snow and Mountain Tourism), care va fi organizat în perioada 11-12 aprilie 2012, de Organizația Mondială a turismului, la Andorra. Timp de 2 zile, experții vor discuta și stabili noi strategii pentru dezvoltarea turismului montan.

austria

Principalul obiectiv al Congresului îl constituie acela de a oferi o percepție clară asupra provocărilor și oportunităților specifice destinațiilor turistice montane și de a obține un know-how consistent, prin prezentarea unor modele de business de succes din acest sector al turismului și a unor inovații în domeniu. Se vor aborda subiecte precum: impactul schimbărilor climatice, importanța diversificării activităților turistice dar și a serviciilor din aceste zone, dezvoltarea unor produse turistice noi pentru atât pentru sezonul de vară cât și pentru cel de iarnă, în zonele montane, și multe altele.

placa

„Congresul oferă o oportunitate inestimabilă pentru experții și actorii din industria turismului, – cu un interes special în această nișă a turismului montan -, de a se întâlni, de a analiza posibile strategii de dezvoltare și de a discuta despre noi provocări și oportunități pentru viitor”, a declarat secretarul general al UNWTO, Taleb Rifai.
World Congress on Snow and Mountain Tourism reprezintă o platformă pentru jucătorii din turismul montan, atât din destinațiile deja tradiționale cât și din cele emergente, de a face schimb de bune practici pe subiecte precum: dezvoltarea de produse turistice, marketing sau resurse umane. Congresul va aborda și subiecte precum impactul noilor tehnologii asupra turismului, noile modalități de rezervare a șederii preferate de turiștii din zilele noastre, dar și importanța promovării online a destinațiilor turistice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302