ANAT invită operatorii de turism la Transylvania Tourism Fair

ANAT invită operatorii de turism la Transylvania Tourism Fair
person Horeca
access_time_filled

Patronatul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) invită operatorii de turism să participe în calitate de expozanți la Transylvania Tourism Fair 2012, care se va desfășura la Brașov, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2012.
Târgul de turism de la Brașov TTF face parte din Calendarul Târgurilor ANAT 2012 și se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc. Evenimentul, ajuns la V-a ediție, se va desfășura la Brașov Business Park.

out2
Până în acest moment s-au înscris 13 expozanți din care Interra, Prompt Service, Prestige Tours, Malta Travel, Kusadasi, Paralela 45, Perfect Tour, TUI Travel Center dar și agenții de turism din regiune.
Alocarea standurilor se va face în ordinea înscrierilor transmise la Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru. Documentele pentru înscriere târg, „Formular înscriere” și „Contract participare”, pot fi descărcate de pe site-urile oficiale ale târgului (www.transylvaniatourismfair.ro și www.ttf.ro), unde puteți vizualiza și organigrama celei de a V-a editii, cu înscrierile la zi, și mai multe informații despre primele ediții. Tarifele pentru închirierea unui stand le puteți vedea pe site-ul ANAT.
Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa la sediul ANAT, persoana de contact Mihaela Vidovici – Consilier Târguri ANAT, 0749050591, e-mail mihaela.vidovici@anat.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302