Cele mai bune companii din turismul mondial în 2011

Cele mai bune companii din turismul mondial în 2011
person Horeca
access_time_filled

Cele mai performante companii din industria turismului și de travel de la nivel mondial, în 2011, vor fi premiate pe 11 ianuarie 2012 la Ceremonia Finală a World Travel Awards, după ce anul acesta a avut loc premierea pe regiuni a celor mai bune companii: Europa, America de Nord, America Centrală și America de Sud, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Australia, ș.a. Marea Finală la care vor participa câștigătorii din toate regiunile lumii va reuni cei mai importanți factori de decizie din turismul mondial și va avea loc la Qatar (la Doha).

logo

„Câștigarea unui trofeu WTA este un gir acordat de mii de experți de pe întreg globul și o garanție pentru consumatori că aceste companii reprezintă excelența în travel”, a afirmat Graham Cooke, președintele și fondatorul World Travel Awards, supranumite și Oscarurile Industriei Travel. Voturile sunt acordate de peste 200.000 de experți în turism din 160 de țări.
WTA au fost înființate în 1993 cu scopul de a crește standardele serviciilor din industria travel și de stimula performanța în industrie. Marea Finală de pe 11 ianuarie 2012 va pune în lumină câștigătorii WTA din cele 5 regiuni, care reprezintă crema industriei turismului și de travel de la nivel mondial, și care vor concura încă o dată de la egal la egal pentru Marea Finală, a adăugat Graham Cooke.
Câștigătorii World Travel Awards 2011 pe Regiunea Europa
trofeuCele mai performante companii din industria turismului european au fost premiate la Gala World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa, care s-a defășurat pe 2 septembrie în Turcia. Mai mult de 500 de companii – hoteluri, companii aeriene, organizații de turism etc – au participat la cele peste 125 de categorii ale celebrei competiții.
Cel mai bun hotel din Europa a fost desemnat hotelul Le Bristol din Paris, cel mai bun brand hotelier din Europa a fost numit InterContinental Hotels&Resorts iar cel mai bun boutique hotel din Europa – Hotel Les Ottomans din Turcia.
Turcia a luat premiul și pentru cel mai bun hotel de business de pe bătrânul continent – Movenpick Hotel Istanbul. Cel mai „verde” hotel din Europa în 2011 a fost desemnat AquaCity Poprad din Slovacia, iar titlul de „Cel mai bun hotel de aeroport” i-a revenit hotelului Sofitel din apropierea aeroportului Heathrow din Londra.

slo

(Hotelul AquaCity Poprad din Slovacia)

Cea mai bună companie aeriană din Europa a fost desemnată Lufthansa, iar cea mai bună companiei aeriană low-cost, Easyjet. Aeroportul Zurich din Elveția a fost desemnat cel mai bun aeroport din Europa. Cel mai bun touroperator este Kuoni.
Istanbul a fost desemnat Europe’s Leading City Break Destination, iar Londra a fost desemnată Europe’s Leading Destination.
Turcia a fost țara europeană cu cele mai multe premii la Europe World Travel Awards 2011, fiind una dintre puținele țări unde turismul a înflorit în condiții de criză economică potrivit lui Graham E. Cooke, președintele și fondatorul World Travel Awards. România lipsește cu desăvârșire din lista câștigătorilor la WTA, nereușind să obțină niciun premiu la cele 125 de categorii ale competiției.
În decursul acestui an s-au desfășurat etapele regionale ale World Travel Awards în toate regiunile lumii. Organizarea ceremoniei finale în Qatar ilustrează încrederea pe care industria de travel o acordă acestei țări și potențialul de dezvoltare viitoare a acestei țări. Qatar a alocat peste 25 miliarde dolari pentru dezvoltarea infrastructurii turistice în vedere pregătirii pentru Fifa World Cup 2012.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302