Operatorii de turism se pot înscrie la Touristica 2012

Operatorii de turism se pot înscrie la Touristica 2012
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare târg de turism din afara Bucureștiului – Touristica, organizat la Cluj de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și Libero Events, va avea loc anul acesta în perioada 23-25 martie (Ediția de Vară), la centrul comercial Polus Center. Târgul de Turism are parteneri importanți, precum Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, Asociația Națională a Turismului Rural și Ecologic din România, dar și Primăria Cluj Napoca și Centrul de Informare Turistică din Cluj.

Slide1

Ajuns la a VI-a ediție, târgul se adresează pe de o parte agențiilor de turism, hotelurilor, organizațiilor și asociațiilor turistice, regiunilor turistice, publicaților de profil ș.a., și turiștilor pe de altă parte, care sunt așteptați cu reduceri pentru vacanțele de vară.
Operatorii de turism care doresc să se înscrie în calitate de expozanți la Ediția de Vară a Touristica 2012 o pot face aici.

people

La ediția de primăvară a târgului Touristica din 2011 au participat peste 50 de expozanți din România și din străinătate, ceea ce îi conferă statutul de cel mai mare târg de turism din afara Capitalei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302