Adrian Voican: Estimăm o creştere de 50% a participanţilor la Expo Vacanţa

Adrian Voican: Estimăm o creştere de 50% a participanţilor la Expo Vacanţa
person Horeca
access_time_filled

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova organizează în perioada 19-21 aprilie la Ploiești, târgul de turism Expo Vacanța 2012. Președintele Asociației, Adrian Voican, ne-a declarat că la ediția din acest an se așteaptă o creștere a numărului de participanți de circa 50% față de anul trecut. Târgul, aflat la a 5-a ediție se va desfășura în premieră la Palatul Culturii din Ploiești.
Potrivit informațiilor furnizate de APDT Prahova în total există 26 de standuri, iar până în prezent s-au înscris agenții de turism, reprezentanții ai unor destinații turistice din România, asociații din domeniul turismului, fun-parkuri ș.a. „În acest moment mai avem locuri disponibile, dar aceste locuri sunt limitate, astfel încât doritorii ar trebui să se grăbească”, ne-au declarat reprezentanții Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

bibi

Peste 5000 de turiști sunt așteptați să treacă pragul târgului din acest an, care vor fi așteptați cu oferte care de care mai avantajoase. „Există două feluri de avantaje financiare. Pe de o parte vacanțele în rate, de care turiștii se pot bucura cu ajutorul instituțiilor bancare care oferă carduri de vacanță în rate partenerilor noștri, iar pe de altă parte vacanțe cu reduceri. Suntem în plină campanie de oferte de înscrieri timpurii, ceea ce înseamnă până la 30% reducere pentru vacanțele achizițonate până în aprilie, urmate de oferte speciale, cum sunt: «Mini-prețuri de vacanță», «Litoralul pentru toți», «O săptămănă la munte», «Hai la băi». De asemenea, turiștii pot beneficia și de oferta zilelor gratuite de vacanță, când plătești mai puțin și stai mai mult”, a declarat președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, citat de Ziarul Valea Prahovei.
Și pentru perioada de vârf a sezonului cald, clienții au parte de oferte avantajoase. afis„Există oferte care includ servicii suplimentare incluse în preț față de oferta standard, de exemplu supliment la masă. Ai cumpărat un sejur la mare, să zicem cu cinci nopți de cazare și demipensiune sau pensiune completă, atunci primești o cină gratuită, vin la masă sau valoric un supliment de care poți să-ți cumperi ceea ce dorești”, a mai declarat Adrian Voican. 
Potrivit organizatorilor, expozanții au declarat la ediția anterioară că numărul de contracte încheiate post târg a fost mare.
Asociatia pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat înființat în mai 2008, la inițiativa ANAT alături de alte 5 instituții importante din județul Prahova: Camera de Comerț și Industrie Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria Ploiești, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești ” Facultatea de Științe Economice, Hotel Internațional Sinaia și Hotel Vigo Ploiești.
APDT Prahova este cea mai reprezentantivă asociație de promovare din domeniul turismului pe plan local, scopul acesteia fiind dezvoltarea durabilă și promovarea turismului din zona turistică Prahova, atât în țară cât și în străinătate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302