Vola.ro a intrat şi pe piaţa ucraineană cu portalul Avio.ua

Vola.ro a intrat şi pe piaţa ucraineană cu portalul Avio.ua
person Horeca
access_time_filled

Cea mai mare agenție online de turism din România, Vola.ro, împlinește 5 ani de activitate și se lansează pe piața din Ucraina cu subsidiara Avio.ua. Ucraina este cea de-a treia piață europeană pe care compania activează, aceasta fiind prezentă și în Polonia prin portalul-soră Fru.pl, agenția online cu cea mai mare creștere și locul 2 pe piața poloneză de profil.
vola-danieltruica
„Anul acesta punctăm 5 ani de prezență și creștere continuă pe piețele cheie pe care activăm – România și Polonia, prin extinderea noastră regională. Ucraina reprezintă o piață importantă, cu potențial seminificativ de creștere a sectorului de travel. Lansarea Avio.ua este pentru noi și un mod a sonda oportunitatea extinderii în viitor pe cea mai mare piață din regiune ” Rusia”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Noul portal de turism Avio.ua a fost lansat pe 19 aprilie 2012 și funcționează pe același tip de platformă tehnologică performantă pe care se bazează și Vola.ro sau Fru.pl. Clienții vor putea achiziționa online produse precum bilete de avion, rezervări la hotel sau asigurări de călătorie. Sediul noii subsidiare este la Kiev, însă o parte din activitatea de call-center va fi gestionată din Varșovia.
volagrowth
Un start-up înființat în 2007, sub auspiciile crizei economice mondiale, Vola.ro a reușit să se adapteze trendurilor pieței de profil și să răspundă unei cereri crescânde din partea clienților pentru serviciile online de turism. Migrarea pieței din offline către web, precum și schimbarea obiceiurilor de consum turistic prin predominanta crescândă a vacanțelor mai dese și mai scurte, au reprezentat factori decisivi în creșterea masivă a business-ului Vola.ro. Astfel, cifra de afaceri a companiei a atins un maxim istoric în 2011, de peste 15 milioane de euro, iar echipa s-a extins în timp la peste 50 de persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302