Profesioniştii din turism sunt invitaţi la conferinţa Travel Tech 2012

Profesioniştii din turism sunt invitaţi la conferinţa Travel Tech 2012
person Horeca
access_time_filled

Clujul va găzdui pe 10 octombrie 2012 prima conferință din Europa de Est dedicată tehnologiei în turism „Travel Tech Conf – New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism”. Profesioniștii din turismul românesc sunt invitați să participe la conferință, „care își propune să aducă o nouă viziune asupra businessului în turism. Progresul tehnologic și turismul sunt două elemente ce merg mână în mână și este esențial ca specialiștii în domeniu să fie la curent cu cele mai noi tendințe și instrumente de dezvoltare”, a declarat Florin Drădiciu, președintele Global-Conf.ro, organizatorul acestei conferințe.

Conferința Travel Tech 2012 este un eveniment de tip Business 2 Business, la care sunt invitați să participe angajați, manageri sau acționari în domeniul turismului: turoperatori, agenții de turism, hotelieri, companii aeriene, dezvoltatori web, marketeri, sisteme de distribuție (gds) și de rezervări (crs). Profesioniștii din turism se pot înscrie pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.global-conf.ro/travel/.

tech2

„Travel Tech 2012 este un eveniment marca Global-Conf.ro și face parte din amplul proiect de derulare a unor conferințe pe tema tehnologiei aplicate în diverse domenii în România. Manifestarea are rolul de a contribui la dezvoltarea și afilierea industriei turismului românesc la standarde internaționale, prin punerea în discuție a unor teme de interes precum tehnologii și trenduri în turismul de business și leisure în 2012/2013, strategii de marketing și promovarea prin social media a tour-operatorilor și reseller-ilor sau ultimele noutăți în materie de distribuție și vânzări”, a mai declarat președintele Global-Conf.ro.
Conferința se va desfășura pe parcursul unei zile și va cuprinde sesiuni de prezentări orale și dezbateri ale unor specialiști de renume internațional, la eveniment confirmându-și prezența reprezentanți importanți ai industriei: Amadeus, MerlinX, Neckermann, Sabre, Travelport, Zoover și alții. „Noile tehnologii de distribuție, inventory și vânzări, modalități de promovare inovatoare, instrumente de actualitate care fac călătoriile mai accesibile, mai rapide și mai profitabile sunt doar câteva dintre temele abordate de către speakerii prezenți, invitați de onoare din Germania, Olanda, Polonia, Ungaria, Italia și România” au mai declarat organizatorii conferinței.
Proiectul Global-Conf.ro a fost lansat la începutul anului 2012 și a apărut ca urmare a unei necesități acute de informații tehnice pentru foarte multe domenii non-tehnice. În cadrul conferințelor Global-Conf.ro personalități marcante din domeniile lor de activitate prezintă unui auditoriu activ noutăți și soluții ce îmbunătățesc calitatea acțiunilor desfășurate.

Conferința Travel Tech 2012 se va desfășura pe 10 octombrie la centrul de conferințe al Grand Hotel Italia din Cluj.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302