Un nou târg de joburi pentru industria ospitalităţii la Bucureşti

Un nou târg de joburi pentru industria ospitalităţii la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Hotelul Ibis Palatul Parlamentului din București va găzdui pe 8 iunie un târg de joburi dedicat românilor care își caută un loc de muncă în industria ospitalității din străinătate. Se caută ospătari, barmani, recepționeri, valeți, cameriste, ajutori de bucătari și bucătari, pentru baruri, hoteluri și restaurante din Marea Britanie și Insulele Canalului Mânecii ((Jersey, Guernsey si Sark). Târgul de joburi pentru sezonul vară-toamnă 2012 este organizat de USTravel.
Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, sute de joburi din industria ospitalității din orașe și stațiuni din Marea Britanie și Insulele Canalului Mânecii vor fi puse la dispoziția românilor. Candidatul ideal trebuie să aibă între 18-35 ani, o experiență relevantă în domeniul horeca și cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional.

interviu8iunie

Durata contractului de muncă este între 6-12 luni, salariile încadrându-se între 1000-1500 euro în funcție de postul ocupat și de experiență, masa și cazarea fiind asigurate de către angajator.
În cadrul acestui târg, participanții vor avea acces la toate detaliile privind munca în UK și în Insulele Canalului, și vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.
Pentru mai multe informații despre acest târg, dar și despre costurile pe care le implică pentru doritori puteți suna la numărul de telefon 0726342545 sau puteți trimite un email pe adresa office.iasi@ustravel.ro.

Despre US Travel
US Travel este o organizație care se adresează tinerilor, în special studenților dornici de un schimb cultural internațional de tip Work and Travel in USA, Grecia sau Spania. Încă din anul 2005 organizația pune la dispoziția tinerilor români locuri de muncă în USA dar și în Europa: Spania, Grecia, Marea Britanie sau Franța, și de anul acesta: Danemarca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302