Pentru români, Grecia rămâne în topul preferinţelor

Pentru români, Grecia rămâne în topul preferinţelor
person Horeca
access_time_filled

„Situația politică internă din Grecia NU influențează interesul românilor pentru această destinație”, a declarat Corina Martin, președintele ANAT. Pentru români, Grecia se află în topul destinațiilor tradiționale, fiind unică prin cultură, istorie, patrimoniu, gastronomie. Este o destinație cu locații și prețuri care acoperă toate segmentele de public, de la cei cu bugete de vacanță mai modeste, până la cei care vor să închirieze o insulă întreagă doar pentru ei!
Grecia1
„Insulele grecești se situează în continuare în topul destinațiilor de vacanță preferate de români și dacă anul trecut aproximativ 300.000 de români au călătorit în Grecia, anul acesta ne așteptăm la o creștere de aproximativ 10-15% pe această destinație. Romanii iubesc Grecia, iar această țară va ramâne în  topul preferințelor turiștilor români și în acest an, deoarece o vacanța în această destinație, se dovedește de fiecare dată o experiență memorabilă.”, susține președintele ANAT.
grecia2
Un motiv în plus pentru care românii preferă Grecia este și faptul că litoralul românesc nu se compară cu ceea ce oferă vecinii noștri. Spre exemplu, în perioada 27 mai-23 iunie, în Grecia, 7 nopți cazare la Hotel Orea Eleni Palace 4 stele cu mic dejun, cina cu plată în două rate costă 145 de euro. O vacanță de 7 zile, fără masă, la Vila Philipos pornește de la 65 de euro de persoană. La Hotel Golden Beach un sejur costă 240 de euro pentru două persoane. Oferta include biletul de avion, inclusiv taxe, transfer aeroport-hotel-aeroport.
O altă destinație preferată de români este Turcia. Un sejur de 7 zile în Kusadasi, la un hotel de 3 stele cu all inclusive, costă în iunie 209 euro de persoană, fără transport. Transportul cu autocarul costă 40 de euro de persoană.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302