Litoralul pentru toţi ediţia de toamnă

Litoralul pentru toţi ediţia de toamnă
person Horeca
access_time_filled

Prin programul „Litoralul pentru toți”, desfășurat în perioada 2 septembrie-14  octombrie, tarifele în stațiunile de la Marea Neagră sunt cuprinse între 179 de lei și 549 de lei pentru șase nopți de cazare la hoteluri de 1-5 stele, fiind menținute la valorile de anul trecut.
litoralul1
Astfel, un pachet la un hotel de o stea costă 179 de lei pentru șase nopți fără mic dejun, la două stele prețul este 209 lei fără mic dejun și de 279 lei cu mic dejun, iar pentru trei stele turistul trebuie să plătească 240 de lei fără mic dejun și 379 lei cu micul dejun inclus.

Șase nopți de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar la cinci stele prețul unui pachet este de 549 lei. Turiștii pot opta și pentru varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. Astfel, tarifele pentru un pachet de cinci nopți la all inclusive pornesc de la 695 lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele și 895 lei la cinci stele.

corina-martin-7„În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne așteptăm ca pentru această ediție să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral-Delta Dunării și al ANAT, citată de Mediafax.

Programul este lansat de Asociația Litoral-Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și ANAT. Pachetele pot fi cumpărate doar prin agențiile de turism membre ANAT și FPTR.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302