Campionatul de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center

Campionatul de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center
person Horeca
access_time_filled

În perioada 8 ” 9 septembrie 2012, Asociația Culturală Euro Est Alternativ împreună cu Polus Center Cluj vor organiza Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center, Ediția VII. Ca și la edițiile precedente, organizatorii au invitat, pe lângă specialiștii culinari din România și maeștri bucătari recunoscuți la nivel internațional. Printre invitați se numără următorii: Chef Reuven Harel (Israel), Președintele Leon Menahem (Israel ” Israeli Chefs Association), Master Chef Spiros Dimitriou (Serbia), Echipa Națională Culinară din Coreea de Sud, Akbar Umarov (Uzbekistan), Echipa Națională a Croației, Echipa Națională a Macedoniei, Maestrul Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Profesor Constantinos Psindros (Cipru).

Campionat1
Specialiști din lumea vinului: somelier Sergiu Nedelea (Ambasador al Asociației Somelierilor Europeni în România), Profesor Cornelia Toma (Formator de somelieri), Somelier Cristian Grigore, Somelier Bogdan Dumitrescu, Somelier Cătălin Băluță (toți invitații sunt membri ai Ordinului European al Vinului). Cupa Somelierilor va fi oferită de Agenția de Somelieri Winetaste.ro.
Evenimentul se adresează atât bucătarilor profesioniști, ce au mai participat și la alte competiții gastronomice și au experiență în acest domeniu, cât și amatorilor care gătesc din plăcere și vor să ia parte la acest eveniment. Regulile sunt în conformitate cu standardele World Association of Chefs Societies, Asociația Culturală Euro Est Alternativ fiind membră a acestei organizații, evenimentul este certificat și respectă întocmai cerințele existente la nivel internațional.

Pentru detalii: www.campionatdegatit.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302