S-a înfiinţat prima asociaţie de dezvoltare a turismului din Sălaj

S-a înfiinţat prima asociaţie de dezvoltare a turismului din Sălaj
person Horeca
access_time_filled

Prima asociație de dezvoltare a turismului din județul Sălaj, „Sălaj Plus” a fost înființată pe 17 august a.c. și are ca principale obiective promovarea turistică a județului, accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea turistică a județului Sălaj dar și întocmirea unei strategii județene de dezvoltare a turismului.
Trei comune din județul Sălaj (Bălan, Crasna și Mirșid) s-au asociat cu Consiliul Județean Sălaj și au format Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sălaj Plus”. La această asociație pot adera toate primăriile din județ.

castru5

„În data de 17 august s-a aprobat înființarea unei asociații de dezvoltare intercomunitară pentru zona de dezvoltare și promovare turistică în județul Sălaj. Asocierea este între Consiliului Județean și, deocamdată, cele trei comune, asocierea fiind deschisă tuturor comunelor. (…) Am reținut și obținut denumirea asociației, respectiv „Sălaj Plus”. Această asociație va avea ca obiect de activitate promovarea turismului în Sălaj, întocmirea de strategii județene de dezvoltare a turismului și accesarea de fonduri europene în funcțiile de proiectele care vor fi în acest domeniu, probabil pentru perioada viitoare, din 2014„, a precizat Tiberiu Csoka, vicepreședintele CJ Sălaj.

„Această Asociație de Dezvoltare Intercomunitară promovează turismul și întocmește strategia în domeniul turismului la nivel de județ, pe care o vom aproba cât de repede în cadrul CJ. Dorim să adere cât mai multe primării la această structură, care să aibă în componență cât mai mulți specialiști”, a adăugat Tiberiu Csoka.

Sursa: www.administratie.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302