Pensiuni din 10 judeţe intră în programul Vacanţe la ţară

Pensiuni din 10 judeţe intră în programul Vacanţe la ţară
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) demarează duminică, 16 septembrie, programul special „Vacanțe la țară” ” ediția de toamnă 2012, în care pensiuni din 10 județe ale țării și-au anunțat până în prezent participarea, urmând să adere mai multe pensiuni și din alte județe.

Cea de-a XX-a ediție a programului se va desfășura în perioada 16 septembrie – 2 noiembrie și va oferi turiștilor sejururi de cinci nopți la prețuri speciale. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turiști care doresc să descopere viața satului, tradițiile locurilor, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și care doresc să servească o masă tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

pensiunerustica

Pachetul de cazare aferent programului Vacanțe la țară oferă sejururi de cinci nopți/ șase zile; la pensiunile de 2 margarete prețul sejurului este de 150 lei/ persoană/pachet, iar pentru pensiunile de 3 și 4 margarete, tarifele pentru un sejur au prețuri de 195 lei/persoană/pachet.

În acest tarif sunt incluse cinci nopți de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC care participă, în primă fază, la acest program sunt Argeș, Alba, Brașov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, urmând să adere mai multe pensiuni și din alte județe.

Mai multe detalii găsiți pe site-urile www.antrec.ro; www.vacantelatara.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302