Howard Johnson Grand Plaza are un nou Director de Vânzări

Howard Johnson Grand Plaza are un nou Director de Vânzări
person Horeca
access_time_filled

howardjohnsongrandplazaHotelul Howard Johnson Grand Plaza din București are începând cu 15 octombrie 2012 un nou Director de Vânzări, în persoana doamnei Odette Costoiu. Noul director de vânzări își propune să contribuie la consolidarea poziției dobândite de hotelul Howard Johnson Grand Plaza până în prezent pe piață și la îmbogățirea portofoliului prin explorarea unor segmente noi de clienți, potrivit unui comunicat de presă.

Odette Costoiu are o experiență de 7 ani în domeniul ospitalității, parcursul ei profesional conturându-se în cele mai prestigioase hoteluri de 5 și 4  stele din capitală: JW Marriott (2005 – 2007), Athenee Palace Hilton (2007 – 2008), Radisson Blu (2008 – 2012) și Angelo AirportHotel (2012), fiind axat preponderent pe zona de Vânzări și Marketing.

Odette a absolvit cursurile Universității Spiru Haret în specializarea Relații Economice Internaționale și pe cele ale Universității Titu Maiorescu în specializarea Psihologie Organizațională și a urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul hotelier organizate de JW Marriott Bucharest, Athenee Palace Hilton Bucharest și Radisson Blu Bucharest.

costoiuodette

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest este unul dintre jucătorii de top de pe piața ospitalității din București, oferind servicii upscale de cazare, găzduire de evenimente și restauratie. Situat într-o locație premium în centrul orașului, hotelul pune la dispoziția oaspeților 285 de camere cu vederi panoramice asupra întregului oraș, un centru de conferințe cu 9 săli și o capacitate totală de 1000 de persoane, două restaurante – Benihana și Avalon, premiate și recunoscute în nenumărate rânduri de critica de specialitate -, un bar și o patiserie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302