PPD România are un nou General Manager

PPD România are un nou General Manager
person Horeca
access_time_filled

nikosxystourisÎncepând cu luna octombrie 2012, Nikos Xystouris este noul General Manager al PPD România, una dintre cele mai mari companii de marketing, vânzări și distribuție de produse spirtoase premium de import din România.

Membru al echipei de management din anul 2008, Xystouris a ocupat funcția de Manager Operațional și a fost implicat direct în conducerea companiei alături de fostul General Manager. A absolvit cursurile postuniversitare în cadul Lancaster University Management School și a activat în industria bancară și în cea de telefonie mobilă înainte de a intra în lumea băuturilor alcoolice.     Â Â 

„Sunt mândru să conduc această echipă extraordinară și am convingerea că împreună putem consolida poziția importantă pe care o avem pe piața locală, aducând la viață și alte povești de succes. Obiectivele PPD România rămân aceleași: să creștem competitivitatea companiei prin creșterea permanentă a cotei de piață a brandurilor din portofoliu, să facem Tazovsky Vodka un brand de succes în categoria băuturilor premium accesibile și să ne lărgim portofoliul cu noi branduri puternice.”, a declarat Nikos Xystouris.

Fostul General Manager, Nearchos Papacharalampous, se întoarce în Cipru pentru o nouă provocare care îi va permite să activeze la nivel de grup, după ce a condus cu succes filiala PPD Romania din 2007, potrivit reprezentanților companiei.

tazovskyPPD România a lansat recent Tazovsky Vodka, o băutură premium accesibilă și primul brand propriu din portofoliul său. Produsul va fi distribuit în horeca, marile lanțuri de supermarketuri și hypermarketuri, precum și în retailul tradițional.

PPD România, membră a grupului Photos Photiades Distributors (lider pe piața distribuitorilor de băuturi din Cipru), a intrat pe piață printr-un parteneriat pe termen lung cu Diageo, pentru intregul său portofoliu de branduri, printre care se numără Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, J&B Rare. Ulterior compania și-a lărgit portofoliul prin parteneriate pentru alte branduri premium internaționale precum Camus Cognac, Șampania Lanson, vinurile Barton & Guestier. PPD România a raportat o cifră de afaceri de 27 millioane de Euro în 2011.

Despre PPD România

Parte a companiei Photos Photiades Distributors, lider pe piața distribuitorilor de băuturi din Cipru, PPD România este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse de alcool de pe piața locală și partenerul pe termen lung al renumitului producător de băuturi spirtoase, Diageo, lider mondial pe segmentul de băuturi premium. Alături de Diageo și de alți parteneri strategici la nivel local, compania deține un portofoliu de branduri renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker (Scotch Whisky-ul nr. 1 în lume), J&B Rare (Scotch Whisky-ul nr. 1 în România), Smirnoff (băutura spirtoasă nr. 1 în lume), Baileys, Camus Cognac, șampania Lanson, iar de curând propriul brand de vodcă, Tazovsky Vodka.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302