Echipa de barista a României a concurat la Seul

Echipa de barista a României a concurat la Seul
person Horeca
access_time_filled

SeulLatteArtÎn perioada 1″4 noiembrie 2012 s-a desfășurat la Seul, Coreea de Sud, Campionatul Mondial de Latte Art și Coffee in Good Spirits organizat de World Coffee Event (jointventure Scae  și SCAA) în parteneriat cu Scae Coreea de Sud.

Floriana Vlaicu, Campion Național la Coffee in Good Spirits și Marius Nica, Campion Național la Latte Art au fost reprezentanții României la World Coffee in Good Spirits Championship și World Latte Art Championship care s-a desfășurat în cadrul KINTEX Exhibition Center din Seul.
SeulbBaristaFloriana
La aceste compeiții au participat barista din peste 30 de țări, iar cei doi barista români s-au clasat pe locul 9, respectiv 25. Scae România a ajuns la acest campionat cu ajutorul sponsorilor:  Brita România și Partener Coffee Service ” importatorul râșnițelor Malkonigh. Campionatele Mondiale de anul viitor se vor organiza în Melbourne, Australia și Nisa, Franța.
SeulBaristaMarius
Scae România este Asociația de Cafea de Specialitate din România afiliată Asociației Europene de Cafea de Specialitate și are ca scop principal promovarea culturii cafelei și a modului de preparare. Pentru mai multe detalii vizitați scaeromania.eu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302