Peste 70 de companii expun la ROMHOTEL 2012

Peste 70 de companii expun la ROMHOTEL 2012
person Horeca
access_time_filled

Expoziția Internațională de Echipamente, Dotări și Mobilier HoReCa ” Romhotel își deschide porțile joi, 15 noiembrie, la centrul expozițional Romexpo din București, în același timp cu cel mai important târg de turism organizat în România.

Romhotel va reuni anul acesta peste 70 de companii, care vor expune bucătării profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decorațiuni interioare, mobilier și corpuri de iluminat pentru unități hoteliere și restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse și echipamente de curățenie, dotări și solutii la cheie pentru profesioniștii din domeniu.

afisromhotel

Ediția 2012 va fi caracterizată nu doar de prezența brandurilor internaționale de top, dar și de o agendă bogată de evenimente conexe, care se vor focusa pe cele mai relevante trenduri din industria HoReCa.

Dintre acestea menționăm: seminarul „Peisaj cultural, Arhitectură, Tendințe” sustinut de către Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, simpozionul „GreenArts Design for Green Hotel”, prezentată de către Asociația Ecologică „Turism Verde” și workshop-urile cu tema „De ce un Centru SPA în hotel?” organizate de firma Despre Spa.

De asemenea, în cadrul Pavilionului C6 puteți participa zilnic la competiții de barista profesional, realizate de către Asociația de Cafea de Specialitate, SCAE România.

Programul de vizitare al expoziției Romhotel este următorul: în perioada 15 – 17 noiembrie 2012 puteți vizita expoziția între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, 18 noiembrie, între orele 10.00 – 16.00.

Ajunsă la cea de-a 20-a ediție, ROMHOTEL – expoziția internațională de echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante, este un expozitieromhotel2012reper anual unde specialiștii din domeniul horeca se pot întâlni și pot afla cele mai recente tendințe în materie, aducând o contribuție esențială dezvoltării industriei ospitalității.

Manifestarea se adresează tuturor producătorilor și distribuitorilor de mobilier și echipamente specifice pentru structuri de primire, unități de alimentație publică, catering, fast-food, accesorii pentru bucătării profesionale, întreținerea curățeniei și igienei, cosmetice pentru hoteluri și restaurante, producători și distribuitori de echipamente electronice, audio-video, soft și hard pentru structuri de primire și unități de alimentație publică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302